Mercator nagradna igra: zapeljite v kolesarsko sezono z nagradami bahrain victorious

Oglasi

Trajanje:

Mercator nagradna igra poteka v času od 3.3.2022 do 4.5.2022 v vseh živilskih in franšiznih trgovinah Mercator. Ne velja v Spletni trgovini Mercator.

Nagrade:

V nagradnem skladu so naslednje nagrade:

  1. nagrada : 2 turistična paketa za dve osebi za ogled zaključka dirke po Franciji julija 2022 z vključenim prevozom, namestitvijo in možnostjo vpogleda v zakulisje dogajanja z ekipo Bahrain Victorius,
  2. nagrada: 16x kolesa MERIDA Crossway 40, 8 ženskih koles in 8 moških koles,
  3. nagrada: 10 x čelada Team Bahrain Victorious,
  4. nagrada: 100 x jersey Team Bahrain Victorius,
  5. nagrada: 200 x bidoni Team Bahrain Victorius.

Sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletni državljani Republike Slovenije

Sodelovanje v aktivnosti

Pogoj nakupa, ki velja v vseh živilskih trgovinah Mercator in franšiznih prodajalnah Mercator:

Za vsak nakup izdelka z oznako Moje znamke prejme kupec na koncu računa kodo. Kupec pošlje SMS na številko 4080 na način, da izpiše besedo KOLO, presledek in nato vpiše številke kode iz kupona, ki se nahaja na koncu računa. Cena poslanega SMS je po ceniku operaterja.

Izdelki Mojih znamk ob nakupu katerih lahko sodelujete u SMS nagradni igri – TUKAJ

Kupon se avtomatično izpiše na blagajnah po nakupu vsaj enega izdelka Moje znamke, ki je vključen v aktivnost. Če hkrati kupite več izdelkov, vključenih v aktivnost, se vam ob nakupu na blagajni prav tako izpiše en sam kupon s kodo.

Kupec s sodelovanjem preko SMS-a dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno poslane kode, pošlje povraten brezplačen SMS z vsebino: “Spoštovani. Vaš kupon je veljaven in vključen v nagradno žrebanje. Želimo vam veliko sreče. Mercator.«

Žrebanje

Žrebanje bo izvedla tričlanska komisija, sestavljena iz zaposlenih pri organizatorju nagradne igre.

Žrebanje bo potekalo 5.5.2022. Žrebanje ne bo javno.

Nagrajence se o prejetju nagrade obvesti najkasneje do 13.5.2022.

Nagrajenci bodo objavljeni tudi na spletni strani www.mercator.si najkasneje do 16.5.2022.

Prevzem nagrad

Nagrajenec je udeleženec žrebanja, ki je bil izžreban v skladu s temi pravili. Nagrajenec je dolžan svoje podatke, ki jih organizator potrebuje s strani nagrajenca za predajo nagrade, posredovati v roku 7 delovnih dni od podane informacije za posredovanje podatkov. Nagrajencu se v telefonskem obvestilu sporoči, katere podatke organizator potrebuje in na kateri naslov jih posreduje. V kolikor podatkov ne posreduje, se nagrada ne podeli.

Nagrajenec se lahko pisno odpove nagradi v roku 3 delovnih dni po pošti ali e-pošti, da je izžreban. Nagrajencu javimo telefonsko naslov morebitne odpovedi.

Nagrajenci dovoljujejo javno objavo svojega imena in prvo črko priimka (npr. Janez N.) ter kraja bivanja (npr. Ljubljana) samo za potrebe te nagradne igre na spletni strani www.mercator.si.

Pravila Mercator nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi