Oglasi

Merkur nagradna igra 2020: NAKUPI V MERKURJU NAGRAJUJEJO

Oglasi

Merkur nagradna igra poteka od 15.10.2020 do 4.11.2020 v vseh trgovskih centrih MERKUR in na spletni strani www.merkur.si/nakupi-nagrajujejo

Nagradni sklad obsega:
1x avto FORD EcoSport
1x Darilna kartica 1.000 EUR
2x Darilna kartica 500 EUR
10x Darilna kartica 40 EUR
20x Darilna kartica 20 EUR
1x Kosilnica Greenworks
1x Moški brivnik Braun
1x Strižnik las Remington
Kupon -10% za 1 izdelek po vaši izbiri
Spletna koda -15% na spletni nakup

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 18 let s stalnim ali z začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Sedem d.o.o., 12media d.o.o.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče na 2 spodaj opisana načina:
1. na podlagi poslanega SMS sporočila 
Ob vsakem nakupu nad 30 EUR se vam bo v času od 15.10.2020 do 4.11.2020 na računu izpisal kupon z navodili in kodo za sodelovanje, ki prinaša bogate nagrade. V kvoto nakupov (30 EUR) za pridobitev kupona so izključeni nakupi darilnih kartic MERKUR ter nakupi z vgradnjo. Uporabnik pošlje SMS s ključno besedo MERKUR in številko pridobljene kode na računu (npr. MERKUR 123456) na 3131. Uporabnik, ki je poslal SMS s ključno besedo, prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji sodelovanja in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštna številka). Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedo DA in svoje kontaktne podatke – ime, priimek in poštno številko (primer: DA Ana Novak 1000).
ali
2. S sodelovanjem s poslano zgodbo; t.j. idejo, predlogom ali nasvetom na temo “Na kaj ste najbolj ponosni pri prenovi doma – kar ste naredili sami”
Udeleženec v času trajanja nagradne igre na spletni strani www.merkur.si/nakupi-nagrajujejo napiše avtorsko zgodbo, idejo, predlog ali nasvet na temo »na kaj ste najbolj ponosni pri prenovi doma – kar ste naredili sami« (v nadaljevanju: zgodba) ter posreduje svoje kontaktne podatke (ime, priimek, kraj, mobilno številko in e-mail naslov, v kolikor želi prejemati e-novice). Zgodba mora vsebovati vsaj 1.000 znakov.

Število sodelovanj v nagradni igri je omejeno na 1x na teden, vsakič z različno zgodbo.

Oglasi

Nagrajenec večje nagrade (razen nagrajenci spletnih kod in kuponov za popust) s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da se podatki o njegovem imenu, priimku in prejeti nagradi javno objavijo, najkasneje v soboto, 7.11.2020, na spletni strani www.merkur.si/nakupi-nagrajujejo ali tudi na MERKUR-jevem Facebook profilu www.facebook.com/pg/MerkurVseUrejeno

Za prevzem nagrad večje vrednosti bo organizator nagrajenca kontaktiral v roku 7 dni od prejete nagrade na mobilno številko s katero je uporabnik sodeloval. Takrat bo prejel tudi podrobna navodila glede prevzema nagrade. Nagrajenci morajo v roku 8 dni po klicu organizatorja na naslov MERKUR trgovina, d.o.o, Cesta na Okroglo 7, 4202 Naklo pisno ali na e-naslov [email protected] posredovati svoje osebne podatke – ime in priimek, naslov. Organizator se nato v roku 4 tednov dogovori za prevzem nagrade.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi