Oglasi

Merkur nagradna igra 2020: Urejamo okolico

Oglasi

Merkur nagradna igra traja od 9. mareca 2020 do vključno 31. mareca 2020. za veliko nagrad. Posebej za vas, ki imate dvorišče. 12500 EUR znaša skupni nagradni sklad spomladanske Merkur nagradne igre.

Nagrade so:
1 x KERAMIČNI ŽAR NA OGLJE BIVA
3 x ROBOTSKA KOSILNICA WORX LANDROID S500I
2 x BILBAO BAR SET
5 x VISOKA GREDA 173/89/82 KARIBU
8 x VISEČI STOL MQ
4 x AKUMULATORSKE ŠKARJE ASB 10,8 LI
3 x AKUMULATORSKA ŽAGA BOSCH EASYCUT 12
161 x DARILNA KARTICA MERKUR V VREDNOSTI 40€

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe, rezidenti Slovenije.
Za sodelovanje v nagradni igri je treba pripisati še osebne podatke: ime in priimek, ulico, poštno številko, letnico rojstva, kraj, e-poštni naslov in telefonsko številko.

Žrebanje nagrajencev bo potekalo 31.3.2020, izmed vseh tiskanih in elektronsko oddanih prijavnic. Rezultati nagradne igre bodo po izvedenem žrebanju objavljeni na spletni strani promo.delo.si/merkur in v tiskanem oglasu v časopisu Slovenske novice, Nedeljske novice in revji Suzy dne 2. aprila 2020.

Nagrajenci, katerih nagrade presegajo vrednost 42 EUR, bodo s strani organizatorja nagradne igre na svoj e-naslov prejeli dopis, v katerem bo razložen postopek pridobitve in prevzema nagrade. Dopisu bo priložena izjava, ki naj jo nagrajenci izpolnjeno in podpisano pošljejo na naslov naveden v dopisu.
Izjava vsebuje naslednje podatke: ime in priimek, naslov, poštno številko in pošto ter davčno številko, v primeru denarnega dobitka pa tudi transakcijski račun. Če soorganizator v 20 dneh po oddaji tega dopisa ne prejme podpisane in izpolnjene izjave, šteje, da je nagrajenec odstopil od prevzema nagrade.

Oglasi

Nagradna igra poteka le na Spletni strani Delo.si

Za sodelovanje in pravila kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi