Merkur nagradna igra: Urejene v poletju

Trajanje:

Merkur nagradna igra poteka od 29.5.2023 do vključno 29.6.2023.

Nagrade:

Izžrebani bodo trije udeleženci nagradne igre, ki bodo prejeli komplet linije Remington Hydraluxe.


Nagradni paket:

  • 1 x RAVNALNIK LAS REMINGTON S8901 HYDRALUXE v vrednosti 81,99 EUR
  • 1 x KODRALNIK REMINGTON CI89H1 HYDRALUXE 32MM WAND v vrednosti 58,99 EUR
  • 1 x KRTAČA REMINGTON AS8901 HYDRALUXE AIR STYLER v vrednosti 63,99 EUR

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 18 let s stalnim ali z začasnim bivališčem v Sloveniji, ki so imetniki MERKURjeve kartice zaupanja.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri je mogoče sodelovati na dva načina:

1. Nakup v trgovskih centrih/in ali spletni strani organizatorja:

Imetniki MERKURjeve kartice zaupanja, ki bodo v opredeljenem obdobju v MERKUR-ju opravili vsaj en nakup v minimalni vrednosti 30,00 EUR, pri katerem bodo predložili svojo Merkurjevo kartico zaupanja. Imetnik MERKURjeve kartice zaupanja lahko za sodelovanje v nagradni igri opravi več nakupov v minimalni vrednosti 30,00 EUR, saj ima s tem več možnosti za osvojitev nagrade. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da je nakup izdelkov po zgoraj opisanih pogojih v trgovskih centrih in/ ali spletni trgovini organizatorja v času trajanja nagradne igre in s strani organizatorja že izdan račun za plačilo nakupljenih izdelkov.

2. Brez nakupa:

V nagradni igri lahko sodelujejo tudi fizične osebe, ki so imetniki MKZ kartice, in sicer na
način, da organizatorju na njegov poslovni naslov: MERKUR trgovina, d.o.o., Cesta na Okroglo 7, 4202 Naklo s pripisom »Remington« pošljejo pismo, ki vsebuje najmanj 1000 besed, v njem pa opišejo svoje izkušnje z uporabo MKZ kartice in pripišejo tudi naslednje podatke: ime in priimek, naslov, elektronski naslov in številko svoje MKZ kartice.

Žrebanje nagrad

Izmed vseh udeležencev nagradne igre bodo izžrebali TRI imetnike MERKURjeve kartice zaupanja. Nagradno žrebanje bo izvedeno dne 5. 7. 2023 na sedežu organizatorja in ni javno.

Objava nagrajencev

Nagrajenec bo objavljen na Spletnem centru MERKUR (www.merkur.si/nagradne-igre).

Nagrajenec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da se podatki o njegovem imenu, priimku in prejeti nagradi javno objavijo ter da se simbolični prejem nagrade v obliki večje kartonaste table dokumentira z avdio-video napravami in posnetek nato objavi na spletni strani organizatorja www.merkur.si, v MERKURjevih publikacijah ter drugih promocijskih materialih.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenec bo o nagradi obveščen v roku najkasneje 2 delovnih dni od datuma žrebanja z obvestilom na kontaktne podatke, ki jih je navedel na pristopnici ob pristopu v MERKURjevo kartico zaupanja.

Prevzem nagrad

Nagrajenec bo o podrobnih navodilih glede prejema nagrade obveščen pisno s strani organizatorja.

Pravila Merkur nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre