Milka nagradna igra 2020

Oglasi

 

Milka nagradna igra 2021 Slovenija   — >  TUKAJ

 

Milka nagradna igra poteka od 01. septembra 2020 do 30. septembra 2020 (do 23:59)

Nagradni sklad vsebuje:
GLAVNA NAGRADA
2 x dobroimetje v mBills denarnico v vrednosti 5.000,00 EUR
ki ga nagrajenec lahko porabi bodisi za plačevanje s telefonom (plačevanje na izbranih prodajnih mestih, plačevanje položnic in e-računov, plačevanje na spletu in v izbranih mobilnih aplikacijah in drugo), bodisi za plačevanje s kartico mBills Mastercard, če si jo naknadno naroči prek mBills računa (na vseh prodajnih mestih, ki sprejemajo kartice Mastercard in na spletu).
DNEVNE NAGRADE
30 x dobroimetje v mBills denarnico v vrednosti 250,00 EU
R (1 x 250,00 EUR/dan) ki ga nagrajenec lahko porabi bodisi za plačevanje s telefonom (plačevanje na izbranih prodajnih mestih, plačevanje položnic in e-računov, plačevanje na spletu in v izbranih mobilnih aplikacijah), bodisi za plačevanje s kartico mBills Mastercard, če si jo naknadno naroči prek mBills računa (na vseh prodajnih mestih, ki sprejemajo kartice Mastercard in na spletu)
150 x Milka darilni paket (5 x Milka darilni paket/dan)

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne morejo in ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, prav tako pa tudi ne osebe, ki za organizatorja opravljajo delo ali storitve na pogodbeni podlagi.

Nakup izdelka Milka ali kateregakoli drugega izdelka ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Način sodelovanja v nagradni igri

  1. Oseba lahko sodeluje v nagradni igri tako, da pošlje besedilno sporočilo na številko 6111. Sporočilo mora vsebovati ključno besedo ter številko računa, izdanega v Republiki Sloveniji, za nakup katerihkoli izdelkov Milka v skupni vrednosti vsaj 2,99 EUR. Račun lahko vsebuje tudi druge izdelke.

Besedilno sporočilo mora vsebovati naslednje (brez vejic):
Milka (“ključna beseda”), ime in priimek, številka računa, ki dokazuje nakup izdelkov Milka.
Primer besedilnega sporočila: Milka Janez Novak 1234567
Vsako poslano besedilno sporočilo se zaračuna po ceniku mobilnega operaterja.

Po uspešno poslanem besedilnem sporočilu, kot je navedeno v teh Pravilih in splošnih pogojih, udeleženec prejme naslednje besedilno sporočilo:
Pozdravljeni, hvala za sodelovanje v nagradni igri Milka. Prosimo, shranite svoj račun, seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.mpg.si. Pravila in splošni pogoji sodelovanja so na voljo na spletni strani www.mpg.si.

Promocijska pakiranja (duo in/ali trio pack, 1+1 gratis paketi, darilni paketi, in&out paketi, mega in/ali giant box paketi) se štejejo kot en produkt, saj so označeni samo z eno EAN/BAR kodo.

2. Oseba lahko v nagradni igri sodeluje tudi tako, da na elektronski naslov [email protected] pošlje 2 sliki, na katerih je oseba, ki želi sodelovati v nagradni igri, skupaj s še dvema prijateljema, kjer uživajo trenutke nežnosti v naravi.
Elektronsko sporočilo mora vsebovati tudi naslednje podatke: Milka, ime, priimek in naslov stalnega prebivališča osebe, ki želi sodelovati v nagradni igri. (Primer vsebine elektronskega sporočila: Milka, Janez Novak, Slovenska ulica 5, 1000 Ljubljana).

V nagradni igri lahko sodelujejo vse osebe, ki bodo poslale besedilna sporočila ali elektronska sporočila z zgoraj navedeno vsebino, ki bodo do organizatorja prispeli najkasneje do 30. septembra 2020 (do 23.59).

Udeleženec mora shraniti originalni račun s številko računa, ki jo je organizatorju poslal v besedilnem sporočilu, do konca nagradne igre. Za pridobitev nagrade je treba kopijo računa izročiti organizatorju. Če nagrajenec ne izroči kopije računa, do nagrade ni upravičen.

V nagradni igri lahko posamezna oseba sodeluje večkrat, vendar z različnimi številkami računa ali različnimi slikami. S številko posameznega računa lahko v nagradni igri sodeluje le ena oseba, in sicer tista, katere račun ali elektronsko sporočilo je organizator prejel najprej. V primeru, da bi bila v elektronskem sporočilu navedena imena več oseb, bo organizator štel, da v nagradni igri sodeluje prva navedena oseba, in bo nagrado podelil le tej osebi.

Žrebanje nagrad

Žrebanje dnevnih nagrajencev bo potekalo od 02. septembra 2020 dalje. Žrebanje dnevnih nagrajencev za ponedeljek, torek, sredo in četrtek bo potekalo naslednji delovni dan ob 14. uri, žrebanje za petek, soboto in nedeljo pa bo vsak ponedeljek ob 14. ur

Nagrajenci, ki bodo prejeli DNEVNE nagrade, bodo objavljeni na spletni strani www.mpg.si najpozneje v 15 dneh od dneva zadnjega žrebanja nagrajencev. Organizator bo nagrajence po telefonu in prek SMS sporočila obvestil v roku osem dni od žrebanja nagrad. Nagrade bodo izročene v roku 30 dni od zadnjega žrebanja nagrad

Žrebanje glavnih nagrad bo potekalo 07. oktobra 2020 ob 11h. Organizator bo nagrajence po telefonu in prek SMS sporočila obvestil v roku osem dni od žrebanja nagrad. Dobitnika glavne nagrade bosta objavljena na spletni strani www.mpg.si najpozneje v 15 dneh od dneva zadnjega žrebanja. Nagrade bodo izročene v roku 30 dni od zadnjega žrebanja nagrad

Prejemnik dnevne nagrade je lahko prejemnik glavne nagrade.

Pravila nagradne igre

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi