Milka: Napolni svoje dni z nežnimi trenutki

Oglasi

Trajanje:

Milka nagradna igra poteka v času od 01.06.2023 od 10:00 ure do 30. junija 2023 do 23:59:59 ure na območju Republike Slovenije.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x XIAOMI ROBOTSKI SESALNIK v vrednosti 161,54€.
 • Tedenske nagrade:
  • 4 x DE’LONGHI KAVNI APARAT v vrednosti 153,25€.
 • Dnevne nagrade:
  • 30 x NAIPO MASAŽNA NAPRAVA v vrednosti 69,71€.

Udeleženci nagradne igre

Pravico do sodelovanja v nagradnem natečaju imajo vse polnoletne fizične osebe, ki imajo prebivališče v Republiki Sloveniji.

V natečaju ne morejo sodelovati:

 • Zaposleni pri organizatorju in/ali člani njihovih ožjih družin (starši, zakonec, otroci, sestre in bratje)
 • osebe, ki so zaposlene v podjetjih, ki kakorkoli sodelujejo pri organizaciji natečaja in razglasitvi zmagovalcev
 • uslužbenci kurirske službe, ki bodo najeti za dostavo nagrad nagrajencem
 • druge osebe, ki imajo dostop do podatkov v zvezi z natečajem, ter člani njihovih ožjih družin

Način sodelovanja v nagradni igri

1. Fotografiraj svoj ritual z Milka piškoti
2. Deli fotografijo v svoji Instagram zgodbi
3. Označi profil @milka_slovenija

Ena oseba lahko fotografira in objavi neomejeno število zgodb na Instagramu, vendar je lahko samo enkrat razglašena za zmagovalca nagradnega natečaja.

Da bi lahko sodelovali v natečaju, mora udeleženec:

 • imeti “odklenjen” profil na družbenem omrežju Instagram
 • poiskati in preizkusiti katerikoli okus Milka piškotov
 • Rituali na fotografijah so lahko npr. branje knjige ali gledanje filma/serije, sprehod po parku, jutranja kava, odmor v službi, videoklic s prijatelji ob Milka piškotih. Potrebno je fotografirati vsakdanja okolja, situacije ali ljudi z Milka piškoti v kadru.

Izbira – rezglasitev zmagovalcev

Strokovna žirija bo izbrala skupaj 35 nagrajencev.

DNEVNA NAGRADA

Iz vsakega dne tekmovanja (30 dni) bo strokovna žirija izbrala 1 potencialnega dobitnika dnevne nagrade. Izbor bo opravljen 4. julija 2023.

Izbor zmagovalca za določen dan vključuje udeležence, ki so na ta dan sodelovali v nagradnem natečaju, od 10:00 ure zjutraj do 9:00 ure zjutraj naslednji dan, razen zadnji dan nagradnega natečaja. Izbor zmagovalca zadnjega dne, vključuje udeležence, ki so sodelovali v nagradnem natečaju od 29. junija 2023 od 10:00 ure do 30. junija 2023 do 23:59:59 ure.

Udeleženec lahko dnevno nagrado osvoji le enkrat.

TEDENSKA NAGRADA

Iz vsakega tedna tekmovanja bo strokovna žirija izbrala 1 potencialnega dobitnika tedenske nagrade. Izbor bo opravljen 5. julija za naslednje tedne:

 • 1. teden: upravičeni so udeleženci, ki so svojo fotografijo objavili med 1. junijem 2023 ob 10.00 in 9. junijem 2023 ob 9.59. Izbran bo en dobitnik tedenske nagrade.
 • 2. teden: upravičeni so udeleženci, ki so svojo fotografijo objavili med 9. junijem 2023 ob 10.00 in 16. junijem 2023 ob 9.59. Izbran bo en dobitnik tedenske nagrade.
 • 3. teden: upravičeni so udeleženci, ki so svojo fotografijo objavili med 16. junijem 2023 ob 10.00 in 23. junijem 2023 ob 9.59. Izbran bo en dobitnik tedenske nagrade.
 • 4. teden: upravičeni so udeleženci, ki so svojo fotografijo objavili med 23. junijem 2023 ob 10.00 in 30. junijem 2023 ob 23.59. Izbran bo en dobitnik tedenske nagrade.

Vsak posameznik lahko tedensko nagrado osvoji samo enkrat. Dobitnik dnevne nagrade ne more biti dobitnik tedenske nagrade z isto fotografijo, ki je že bila podeljena za dnevno nagrado.

GLAVNA NAGRADA

Strokovna žirija bo 6. julija 2023 izbrala potencialnega dobitnika glavne nagrade (sodelujoči, ki so svojo fotografijo oddali med 1. 6. 2023 od 10.00 do 30. 6. 2023 do 23.59:59). Izbran bo en zmagovalec glavne nagrade.
Dobitnik dnevne ali tedenske nagrade ne more biti dobitnik glavne nagrade.

Objava nagrajencev

Organizator bo na Instagram zgodbah objavil morebitne nagrajence v nagradnem natečaju preko uradnega Instagram računa @milka_slovenija, in sicer:

 • 4. julija 2023 bo znan potencialni zmagovalec glavne nagrade.
 • 5. julija 2023 bodo objavljeni potencialni zmagovalci tedenskih nagrad.
 • 6. julija 2023 bodo objavljeni morebitni dobitniki dnevnih nagrad.

Obveščanje nagrajencev

Organizator bo nato v 72 urah po objavi kontaktiral morebitne nagrajence s sporočilom v »direct« (chat) na družbenem omrežju Instagram, vse z namenom, da jih dodatno obvesti, da so osvojili nagrado in kako jo prevzeti.

Hkrati z obvestilom morebitnih nagrajencev, da so osvojili nagrado, jih bo Organizator pozval, da v 48 urah od prejema obvestila pošljejo sporočilo v “direct” (chat) in Organizatorju posredujejo določene podatke, vse zaradi preverjanja izpolnjevanja pogojev in podelitve nagrade. Podatki, ki jih morebitni nagrajenec posreduje organizatorju so: ime in priimek, popoln naslov za dostavo paketa, telefonska številka, datum rojstva in davčna številka. Če morebitni nagrajenec navedenih podatkov ne odda v 48 urah od trenutka prejema obvestila, ga bo Organizator opozoril, da to stori, preko sporočila v »direct« (chat) na družbenem omrežju Instagram.

Če se morebitni nagrajenec ne odzove na prvi poziv Organizatorja ali ne posreduje podatkov v 48 urah od trenutka prejema obvestila v obliki opomina, izgubi pravico do nagrade, njegova nagrada pa se podeli naslednjemu udeležencu, ki ima po mnenju žirije naslednje najboljše ustvarjalno delo.

Prevzem nagrad

Organizator bo nagrajencu nagrado dostavil v roku 30 delovnih dni od dneva, ko nagrajenec odda podatke, in sicer preko kurirske službe na navedeni naslov, ob prevzemu nagrade pa je nagrajenec dolžan podpisati ustrezno potrdilo o prejeti nagradi, ki mu jo izroči uslužbenec kurirske službe.
V primeru, da nagrajencu brez krivde organizatorja nagrade ni bilo mogoče izročiti, nagrajenec izgubi pravico do nagrade.

Pravila Milka nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.instagram.com/milka_slovenija/

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi