Mimovrste giveaway: Tefal EasyFry&Grill 2v1 cvrtnik na vroč zrak XXL

Oglasi

Trajanje:

Mimovrste nagradna igra poteka od 6.1.2024 do vključno 12.1.2024

Nagrade:

  • 1 x Tefal EasyFry&Grill 2v1 cvrtnik na vroč zrak XXL

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne smejo niti neposredno niti posredno sodelovati v nagradni igri. V nagradni igri prav tako ne sodelujejo posamezniki, ki so organizatorju prepovedali uporabo svojih osebnih podatkov za tržne namene. Če bo izžrebana katera izmed navedenih oseb, se žreb šteje za neveljaven.

Način sodelovanja v nagradni igri

V žrebu sodelujejo vsi, ki nam v komentarjih zaupajo, katero jed bi si najraje pripravili v Tefal EasyFry&Grill 2v1 cvrtniku na vroč zrak:
www.facebook.com/p/mimovrste-100064480010339/

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad poteka na dan, ki ga določajo pravila posamezne nagradne igre. Žreb se opravi na sedežu organizatorja v Ljubljani. Naključno žrebanje se opravi računalniško in ni javno. Žreb se izvede s pomočjo računalniškega programa, ki vsem sodelujočim, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje, omogoča enake možnosti biti izžreban. Žreb spremlja 3 (tri) članska komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja. O poteku žrebanja se piše zapisnik, ki ga podpišejo vsi člani komisije. Rezultati nagradne igre so dokončni.

Objava nagrajencev

Nagrajenec/ka bo razglašen/a v komentarjih objave www.facebook.com/p/mimovrste-100064480010339/

Dobitniki nagrad

Nagrajenci bodo o tem, da so bili izžrebani, obveščeni na način, ki ga določajo pravila posamezne nagradne igre, s prošnjo za pisno soglasje za potrditev prevzema nagrade ter posredovanje davčne številke in morebitnih drugih potrebnih podatkov za podelitev nagrade. Če nagrajenec v sedmih dneh po datumu poslanega poziva organizatorju ne predloži potrebnih podatkov (iz katerega koli razloga, npr.: dobitnik izjavi, da nagrade ne želi sprejeti, naslov ali elektronski naslov je nepopoln ali napačen ipd.) ter izjave, da želi nagrajenec prejeti nagrado, se šteje, da nagrajenec nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti po nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen, lahko tudi žrebanje ponovi, udeleženec pa izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Prevzem nagrad

Po posredovanju potrebnih podatkov organizatorju za izplačilo nagrade, bodo nagrajenci v roku in na način, ki ga določajo pravila posamezne nagradne igre, prejeli podeljeno nagrado. Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja.

Pravila in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.facebook.com/p/mimovrste-100064480010339/

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi