Oglasi

MIMOVRSTE nagradna igra: 9 namiznih mešalnikov ECG blender SM 515

Oglasi

MIMOVRSTE nagradna igra poteka od 1.9.2020. do 30.11.2020

Nagradni sklad obsega:
9 namiznih mešalnikov ECG blender SM 515

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebee, ki obiščejo eno izmed prevzemnih mest MIMOVRSTE.

Imate doma star, nedelujoč aparat? Ob vašem naslednjem obisku ga prinesite na enega izmed prevzemnih mest mimovrste=) in ga tam oddajte v namenski zbiralnik!

Z namenom spodbude vseh potrošnikov o možnosti brezplačne oddaje e-odpadkov in odpadnih baterij na eno izmed prevzemnih mest mimovrste=) (Ljubljana – Brnčičeva; Ljubljana – BTC; Ljubljana – Šiška; Kranj; Maribor; Celje; Koper) se v sklopu akcije organizira tudi nagradna igra. V njej lahko sodelujejo vsi, ki bodo na eni izmed teh lokacij izpolnili in oddali prijavni obrazec. Udeleženci nagradne igre sodelujejo v žrebu za namizne mešalnike.

Oglasi

Za sodelovanje je potrebno pravilno izpolniti poseben prijavni obrazec, ki je dosegljiv na vseh prevzemnih mestih MIMOVRSTE.
Izpolnjen prijavni obrazec je potrebno v času nagradne oddati v namensko škatlo, ki se nahaja na prevzemnih mestih in je za to ustrezno označena.

Rezultati vsakega žreba bodo objavljeni na dan žreba na spletnih straneh obeh organizatorjev: www.e-odpadki.zeos.si in www.mimovrste.com. Nagrajenci pa bodo o rezultatih in načinu prevzema obveščeni tudi po v prijavnih obrazcih navedenih kontaktih v roku 7 dni od žrebanja.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi