Mimovrste nagradna igra: Velika VISA nagradna igra – glavna nagrada 5.000 EUR!

Oglasi

Trajanje:

Mimovrste nagradna igra poteka od 5.12.2022 do 24.12.2022

Nagrade:

 • Nagrada 1: promocijska koda za 5.000 €
 • Nagrada 2: promocijska koda za 3.000 €
 • Nagrada 3: promocijska koda za 1.000 €
 • Nagrada 4: promocijska koda za 500 €
 • Nagrada 5: promocijska koda za 200 €
 • Nagrada 6: promocijska koda za 100 €
 • Nagrada 7: promocijska koda za 50 €
 • Nagrada 8: promocijska koda za 50 €
 • Nagrada 9: promocijska koda za 50 €
 • Nagrada 10: promocijska koda za 50 €

Skupna vrednost nagrad: 10.000 €

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki. Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne smejo niti neposredno niti posredno sodelovati v nagradni igri. Udeleženci nagradne igre sami krijejo vse stroške sodelovanja v nagradni igri.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri je mogoče sodelovati na 2 načina:

 1. Z nakupom: s spletnim plačilom s kartico Visa. Vsi registrirani člani spletne trgovine Mimovrste, ki bodo do vključno 24.12.2022, do 23:59 ure opravili spletni nakup in ga takoj plačali z Visa kartico, so avtomatsko vključeni v nagradno igro. O navedenem bodo člani obveščeni pred plačilom s kartico Visa, in bodo s potrditvijo plačila s kartico Visa potrdili tudi, da soglašajo s temi splošnimi pogoji nagradne igre ter podajajo privolitev k zbiranju, obdelavi in uporabi osebnih podatkov za namen nagradne igre v skladu z opredeljenim načinom v teh splošnih pogojih.
 2. Brez nakupa: s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Moji cilji v letu 2023« na e-naslov [email protected].

Delite z nami svoje cilje in želje v letu 2023 in sodelujte v nagradni igri! Pošljite nam avtorsko zgodbo, kateri so vaši cilji in želje v prihajajočem letu 2023 in kako bi vam glavna nagradna v višini 5.000 € pomagala pri izpolnitvi teh želja. V naslov e-sporočila zapišite »Moji cilji v letu 2023« in vaše ime in priimek. Primer: Moji cilji v letu 2023, Janez Novak. V sporočilu, poleg vaše zgodbe, zapišite svoje ime, priimek in veljavno telefonsko številko, na katero ste dosegljivi (za potrebe obveščanja). Zgodba mora vsebovati vsaj 200 znakov. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe bodo vključene v žrebanje. Rok za oddajo zgodbe je do 24. 12. 2022, do 23:59 ure. S poslano zgodbo na naslov [email protected] potrjujete, da soglašate s temi splošnimi pogoji nagradne igre ter podajate privolitev k zbiranju, obdelavi in uporabi osebnih podatkov za namen nagradne igre v skladu z opredeljenim načinom v teh splošnih pogojih.

S poslano zgodbo se strinjate, da lahko organizator ali so-organizator, v koliko je prejemnik glavne nagrade sodelujoči s poslano zgodbo, vsebino uporabi na družbenih omrežjih organizatorja ali so-organizatorja. Če poslana zgodba nima zadosti znakov, če ni napisana na zastavljeno temo, če ob zgodbi ni zapisana telefonska številka udeleženca oziroma če je večkrat poslana ista zgodba s strani iste ali več oseb, organizator takšno prijavo v nagradno igro razglasi za neveljavno.

Posameznik lahko v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat. Vsak udeleženec je lahko v nagradni igri izžreban samo enkrat in prejme samo eno nagrado.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo v petek, 30.12.2022. Žreb se bo izvedel s pomočjo računalniškega programa, ki vsem sodelujočim, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje, omogoča enake možnosti izžrebanja.

Objava nagrajencev

Seznam nagrajencev bo po koncu žrebanja objavljen na spletni strani Mimovrste (www.mimovrste.com/visa-nagradna-igra) in na družbenih omrežjih in sicer na dan 30.12.2022

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenci bodo o tem, da so bili izžrebani, obveščeni na elektronski naslov, katerega so uporabili za sodelovanje v nagradni igri (za sodelujoče z nakupom to pomeni e-naslov, s katerim je udeleženec registriran v spletni trgovini Mimovrste, za sodelujoče s poslano zgodbo pa e-naslov, s katerega je bila zgodba poslana, ki se mora ujemati z e-naslovom, s katerim je registriran v spletni trgovini Mimovrste). V kolikor se nagrajenec ne javi za prevzem nagrade do 5.1.2023, 23:59 ure, se žrebanje ponovi.

Prevzem nagrad

Po posredovanju potrebnih podatkov organizatorju za izplačilo nagrade, bodo nagrajenci v roku 3 delovnih dni na svoj elektronski naslov prejeli promocijsko kodo v vrednosti izžrebane nagrade, s katero bodo lahko plačali nakup produktov na spletni strani www.mimovrste.com. Promocijsko kodo je mogoče izkoristiti le pri enem nakupu (na primer: ob naročilu 2 artiklov lahko sočasno uporabite največ 1 promocijsko kodo). Nagrada se tako lahko porabi le v enkratnem znesku, vrednost naročila pa mora biti vsaj 1€ višja od vrednosti promocijske kode. V primeru koriščenja promocijskih kod vam Obročno plačilo – Leanpay kot način plačila ni na voljo.

Pravila Mimovrste nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete www.mimovrste.com

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi