Oglasi

MOL nagradna igra 2020: Podarjamo 1 leto goriva MOL EVO

Oglasi

MOL nagradna igra traja od 1.12.2020 do vključno do 30.01.2021 do 24.00 ure in poteka na vseh bencinskih servisih v upravljanju MOL Slovenija d.o.o.

Nagradni sklad obsega
GLAVNA NAGRADA:
1 x eno leto goriva MOL EVO
(nagrada je izračunana glede na povprečno porabo goriva osebnega vozila v Sloveniji na podlagi podatkov statističnega urada in znaša 850 EUR.
Nagrada se bo podelila v obliki darilnih bonov)
1 x vračilo 3-kratnega zneska vašega računa ob točenju premium goriva
5 x 100 EUR darilni boni za bencinske servise MOL (darilni bon velja tako za nakup goriva kot ostalih izdelkov v trgovini in Fresh Corner kotičkih)
5 x 50 € darilni set za nego avtomobila
4 x 1.000 dodatnih točk zvestobe na vašo MOL FOR ME kartico (nagrada ne presega 42 EUR)

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki sprejemajo pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri, objavljene na spletnih naslovih www.mol.si ali www.novelus.eu

Sodelovanje v nagradni igri je pogojeno z minimalnim točenjem vsaj 20 litrov goriva MOL EVO. Posameznik v času trajanja nagradne igre v katerikoli poslovalnici MOL Slovenija d.o.o. toči vsaj 20 litrov goriva MOL EVO. Ob izpolnitvi obrazca na spletni strani www.zadenigorivo.si, je udeleženec takoj vključen v končni žreb nagradne igre.

Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval na zgoraj naveden način, mora originalni račun kot dokaz o nakupu, hraniti do konca nagradne igre. Iz računa mora biti razvidno, da je bilo iztočenih vsaj 20 litrov goriva.

Oglasi

Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način, sodeluje v nagradni igri z največ 1 (eno) unikatno prijavo. Kot unikatna prijava šteje številka računa, to pomeni, da se vsak posamezni račun lahko uporabi samo enkrat. Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje večkrat – vendar z različnimi računi. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe, se ta prijava razglasi za neveljavno in ne bo uvrščena v žrebanje.

Glavno žrebanje se izvede 11.01.2021 med vsemi izpolnjenimi spletnimi prijavam od začetka do konca nagradne igre.

Imena in priimki ter kraj bivanja dobitnikov bodo objavljeni na spletni strani www.mol.si najkasneje v 10-ih delovnih dneh po žrebanju. Dobitniki nagrad bodo o prejeti nagradi obveščeni po elektronski pošti. Distribucija nagrade je odvisna od tipa podeljene nagrade. O pošiljki bo organizator dobitnika obvestil.

Obrazec in pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi