Oglasi

MOL nagradna igra 2021: EVO POLETJE, EVO NAGRADE!

Oglasi

MOL nagradna igra poteka od 15.6.2021 do 15.8.2021 do 24.00 ure in poteka na vseh bencinskih servisih v upravljanju MOL Slovenija d.o.o.

Nagradni sklad vsebuje;:
GLAVNA NAGRADA: 1x motorno kolo Piaggio mp3 300 sport hpe v vrednosti 7.185,04 eur z ddv
Mesečni nagradi: 2 x MI električni skiro Pro 2 xiaomi
Tedenske nagrade: 9 x Flip Essential JBL ZVOČNIK
Dnevne nagrade : 62 x slušalke Moye Aurras true wireless

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki sprejemajo pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri, objavljene na spletnih naslovih www.mol.si Zaposleni pri Organizatorju ali podjetju MOL Slovenija d.o.o. ali upravljalci bencinskih servisov MOL in njihovi zaposleni v nagradni igri ne smejo sodelovati. V nagradni igri ne smejo sodelovati tudi njihovi ožji družinski člani.

Sodelovanje v nagradni igri je pogojeno z minimalnim točenjem vsaj 20 litrov goriva MOL EVO
Posameznik v času trajanja nagradne igre na kateremkoli bencinskem servisu v upravljanju MOL Slovenija,toči vsaj 20 litrov goriva MOL EVO. Ob izpolnitvi obrazca na pristajalni strani www.evo-poletje.si je udeleženec takoj vključen v žreb nagradne igre

POSEBNO! ČLANI PROGRAMA ZVESTOBE MOL LOYALTY: Ob točenju 20 litrov standardnega goriva EVO prejmejo člani MOL Loyalty 4x unovčljiv kupon s popustom 0,03 eur/l za Premium goriva EVO Plus pri naslednjem nakupu in ob točenju 20 litrov Premium goriva EVO Plus, prejmejo stranke 4x unovčljiv kupon s popustom 0,05 eur/l na Premium gorivo EVO Plus pri naslednjem nakupu. Kupon prejmejo stranke v aplikaciji MOL LOYALTY

Oglasi

Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način, sodeluje v nagradni igri z največ 1 (eno) unikatno prijavo. Kot unikatna prijava šteje številka računa, to pomeni, da se vsak posamezni račun lahko uporabi samo enkrat.

Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje večkrat – vendar z različnimi računi in na način, ki ga določa pristajalna stran. To je, z deljenjem in uporabo MOL stickerjev ter filtrov na pristajalni strani si lahko posameznik z enim računom podvoji možnosti za sodelovanje; vsak račun ima lahko le 1x podvojeno možnost sodelovanja v nagradni igri. Podvojena možnost je izvedena takrat, ko posameznik izpolni svoje podatke na pristajalni strani, shrani račun, da je točil gorivo do 20 l, naloži svojo fotografijo na aplikaciji, si izmeri »raven energije« in slednjo deli na svojem socialnem omrežju. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani druge osebe, se ta prijava razglasi za neveljavno in ne bo uvrščena v žrebanje. Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval na zgoraj naveden način, mora originalni račun kot dokaz o nakupu, hraniti do konca nagradne igre. Iz računa mora biti razvidno, da je bilo iztočenih vsaj 20 litrov goriva.

Žrebanje glavne nagrade bo potekalo med vsemi izpolnjenimi kuponi, in sicer na dnevnem in tedenskem nivoju. Nagradna igra traja 9 tednov. Dnevna žrebanja bodo izvedena vsak delovni dan do 12. ure in objavljena do 16. ure, tedenska žrebanja bodo izvedena vsako sredo do 12. ure in objavljena do 16. ure. Mesečna žrebanja bodo potekala 19. 7. 2021 in 19. 8. 2021.

Glavno žrebanje za glavno nagrado pa se izvede 1. 9. 2021 med vsemi pravilnimi prijavami od začetka do konca nagradne igre

Imena in priimki ter kraj bivanja dobitnikov bodo objavljeni na spletni strani www.mol.si in na pristajalni strani www.evo-poletje.si še isti dan, po žrebanju.

V roku 8-ih dni od dne, ko se dobitnika obvesti o prejemu nagrade, mora dobitnik nagrade organizatorju posredovati naslednje podatke:
– Naslov stalnega ali začasnega prebivališča
– Davčno številko
– Kopijo računa, ki dokazuje točenje 20l goriva

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi