Oglasi

MOL nagradna igra 2022: Odpelji Mercedes z MOL loyalty

Oglasi

Trajanje:

MOL nagradna igra poteka od 10.10.2022 in 11.12.2022

Nagrade:

 • Glavna nagrada
  • 1 x Mercedes-Benz CLA v vrednosti 37.711,17 EUR z ddv
 • Ostale nagrade:
  • 1 x na mesec 1.000 EUR
  • 3 x na teden 40 EUR

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije in državljani držav članic Evropske unije, ki so starejši od 18 let.

Uslužbenci v podjetju MOL Slovenija d.o.o. ali upravljalci bencinskih servisov MOL ter njihovi najbližji sorodniki (vključno z zunajzakonskimi partnerji), kot tudi uslužbenci vseh, z MOL-om povezanih pravnih oseb oziroma oseb, povezanih z omenjeno akcijo, ne morejo sodelovati v nagradni igri.

Način sodelovanja v nagradni igri

 1. PRENESI aplikacijo MOL Loyalty, se registriraj in vstopi v aplikacijo: Android Google Play ali Apple App Store
 2. SPREJMI splošne pogoje za sodelovanje v nagadni igri
 3. POKAŽI svojo MOL loyalty kartico ob vsakem nakuptu
 4. ZMAGAJ in odpelji Mercedes-Benz CLA

Brez nakupa

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno s točenjem goriva MOL EVO, je pa pogojeno z mobilno aplikacijo MOL Loyalty, ki jo sodelujoči morajo imeti naloženo na svojih mobilnih telefonih (iOs ali Android)

Oglasi

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi tako, da posameznik na naslov ANMI d.o.o., Ljubljanska ulica 42, 2000 Maribor oziroma [email protected] pošlje zgodbo ali mnenje v obsegu 400-500 znakov brez presledkov na temo: “Kaj mi prinaša članstvo v programu MOL Loyalty?”. Dopis mora vsebovati tudi sledeče osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo poslali dopis po pošti v obdobju od 10.10.2022 do 11.12.2022. Šteje se datum poštnega pečata oziroma datum prejete elektronske pošte. Vsi dopisi, ki bodo prispeli po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali. Na ta način lahko posameznik sodeluje le enkrat.

Žrebanje nagrad

Žrebanje tedenskih nagrad bo potekalo, med vsemi sodelujočimi tistega tedna, najkasneje v roku naslednjih treh delovnih dni po poteku tedna,
žrebanje mesečnih nagrad bo potekalo, med vsemi sodelujočimi tistega meseca, najkasneje v roku naslednjih treh delovnih dni po poteku meseca

Žrebanje glavne nagrade bo potekalo med vsemi sodelujočimi tekom celotne nagradne igre.

Glavno žrebanje, glavne nagrade se izvede, dne 15.12.2022 med vsemi pravilnimi prijavami od začetka do konca nagradne igre.

Dobitniki nagrad

Imena in priimki ter kraj bivanja dobitnikov (tedenskih in mesečnih ter glavne nagrade) bodo objavljeni na spletni strani www.mol.si in www.molloyalty.si/odpeljimercedes v aplikaciji MOL Loyalty ter na socialnih omrežjih podjetja MOL Slovenija najkasneje v 5-ih delovnih dni po žrebanju.

Prevzem nagrad

Dobitniki nagrade, ki so izpolnili pogoje po tem pravilniku, dobijo nagrade po pošti v 30 dneh od datuma žrebanja, na naslov, ki ga bo dobitnik posredoval organizatorju.

Glavna nagrada bo dobitniku vročena osebno, o načinu predaje bo dobitnik natančno obveščen.

S trenutkom prevzema nagrade oziroma po potrebi s podpisom posebnega dogovora ali izjave o prevzemu nagrade, prenehajo vse obveze Organizatorja do dobitnika.

V roku 8 dni od dne, ko se dobitnika obvesti o prejemu nagrade, mora dobitnik nagrade organizatorju posredovati naslednje podatke:

• Naslov stalnega ali začasnega prebivališča
• Davčno številko

Pravila MOL nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi