MOL nagradna igra v sodelovanju s Cedevito OSVEŽI SE IN ZADENI

Oglasi

Trajanje:

MOL nagradna igra traja od 12.7.2020 do vključno do 31.8.2020 do 24.00 ure in poteka izključno na socialnem omrežju Facebook podjetja MOL Slovenija d.o.o.

Nagrade:

Tedenske nagrade:

  • 70 x Powerbankov
  • 15 x Bluetooth zvočnikov
  • 100 x piknik odejic Cedevita

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe.

Zaposleni pri Organizatorju ali podjetju MOL Slovenija d.o.o. ali upravljalci bencinskih servisov MOL in njihovi zaposleni v nagradni igri ne smejo sodelovati. V nagradni igri ne smejo sodelovati tudi njihovi ožji družinski člani (zakonec, zunajzakonski partner ali partner iz registrirane istospolne partnerske skupnosti, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega) ter vse druge pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre ali zaposleni v podjetjih, ki so kakorkoli povezani s poslovanjem Organizatorja. Mladoletne osebe lahko sodelujejo v nagradni igri na podlagi pisne odobritve staršev oz. zakonitega zastopnika.

Način sodelovanja v nagradni igri

Sodelovanje v nagradni igri je možno tako, da obiščete izbran oziroma vam najbližji bencinski servis MOL, kupite Cedevito in naredite sliko, kako ta izdelek pijete na bencinskem servisu MOL. Pomembno je, da slednjega delite na svojem socialnem omrežju in ob tem označite Facebook profil podjetja MOL Slovenija.

Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje večkrat.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo interno, na tedenskem nivoju. O nagrajencih bo odločil elektronski žreb, s pomočjo aplikacije Random. Tedenska žrebanja bodo izvedena vsak petek do 12. ure in objavljena do 16. ure.

Objava nagrajencev

Imena in priimki ter kraj bivanja dobitnikov bodo objavljeni na Facebook strani podjetja MOL Slovenija, po žrebanju do 16. ure.

Dobitniki nagrad s sodelovanjem in potrditvijo, da se strinjajo s splošnimi pogoji sodelovanja v nagradni igri, soglašajo, da se njihovo ime, priimek, kraj bivanja in fotografija ter prejete nagrade objavijo na omenjenih spletnih straneh. V primeru mladoletnikov je za objavo podatkov in fotografije na internetni strani potrebno pridobiti pisno soglasje zakonitih zastopnikov.

Prevzem nagrad

Dobitniki nagrade, ki so izpolnili pogoje po tem pravilniku, dobijo nagrade po pošti v 30-ih dneh od datuma žrebanja, na naslov, ki ga bo dobitnik posredoval organizatorju ali jih prevzamejo na enem izmed bencinskem servisu MOL (to velja za nagrade kot je električni skiro in glavna nagrada). O pošiljki bo organizator dobitnika obvestil.

Nagrada se ne podeli, izžrebanec pa izgubi pravico do nagrade, če izžrebanec:
V roku 8-ih dni ne posreduje vseh zahtevanih točnih podatkov

Pravila MOL nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi