MOL nagradna igra: Več muvaš, več dobiš – avtomobil Mercedes-Benz GLA

Oglasi

Trajanje:

MOL nagradna igra traja od 15.06.2023 do vključno do 31.08.2023.

Nagrade:

V nagradni igri bodo skupno podeljene sledeče tedenske, mesečne in glavna nagrada:

  • GLAVNA NAGRADA: 1 x avtomobil Mercedes-Benz GLA v vrednosti 26.000 EUR brez ddv
  • 1 x NA TEDEN 3 x DARILNI BON ZA GORIVO v vrednosti 40 EUR (tedenskih nagrad je 11×3 darilne kartice)
  • 1 x NA MESEC DARILNI BON ZA GORIVO v vrednosti 1.000 EUR (dve mesečni nagradi po 1000 €)

Nagrade priskrbi podjetje MOL Slovenija.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije in državljani držav članic Evropske unije, starejši od 18 let.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je le naložena MOL Move aplikacija in opravljena MOL Move transakcija za nakup goriva EVO.

Način sodelovanja v nagradni igri

Sodelovanje v nagradni igri je pogojeno s točenjem goriva MOL EVO in s članstvom v programu zvestobe MOL Move, na način, da ima član naloženo mobilno aplikacijo Mol Move (iOS in Android).

Vsaka transakcija je nov vpis v nagradno igro, zato več nakupov opravite, večje so vaše možnosti za nagrado. 

PRENESI aplikacijo MOL Loyalty, se registriraj in vstopi v aplikacijo:
Android Google Play ali Apple App Store

Posameznik v času trajanja nagradne igre na katerem koli bencinskem servisu MOL Slovenija natoči gorivo MOL EVO si naloži aplikacijo MOL Move ali uporabi že obstoječo naloženo aplikacijo in s prijavo sodeluje v nagradni igri. Ob prijavi je takoj vključen v tedenski, mesečni in končni žreb nagradne igre.

Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način, sodeluje v nagradni igri z največ 1 (eno) unikatno prijavo.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez aplikacije Mol Move in transakcije tako, da posameznik na naslov RADAR d.o.o., Bratonci 21a, 9231 Beltinci oziroma [email protected] pošlje zgodbo ali mnenje v obsegu 400-500 znakov brez presledkov na temo “Kaj mi prinaša članstvo v programu MOL Move?”

Dopis mora vsebovati tudi sledeče osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Na ta način lahko posameznik sodeluje le enkrat in to v glavnem žrebanju.

Žrebanje nagrad

Žrebanje tedenskih nagrad bo potekalo, med vsemi sodelujočimi tistega tedna, najkasneje v roku naslednjih petih delovnih dni po poteku tedna.

Žrebanje mesečnih nagrad bo potekalo dvakrat in sicer prvič 26.7. za vse, ki so sodelovali med 15.6.2023 in 23.7.2023 do 23.59 ure in drugič 6.9. za vse, ki so sodelovali od 24.7.2023 do 31.8.2023 do 23.59 ure.

Glavno žrebanje glavne nagrade se izvede dne 6.9.2023 med vsemi pravilnimi prijavami od začetka do konca nagradne igre.

Objava nagrajencev

Imena in priimki ter kraj bivanja dobitnikov (tedenskih in mesečnih ter glavne nagrade) bodo objavljeni na spletni strani www.molmove.si/nagradna-igra v aplikaciji MOL Move ter na socialnih omrežjih podjetja MOL Slovenija najkasneje v 5-ih delovnih dni po žrebanju.

Prevzem nagrad

Dobitniki nagrade, ki so izpolnili pogoje po tem Pravilniku, dobijo nagrade (darilni boni) po pošti v 30 dneh od datuma žrebanja, na naslov, ki ga bo dobitnik posredoval organizatorju.

Glavna nagrada bo dobitniku vročena osebno, o načinu predaje bo dobitnik natančno obveščen.

Pravila MOL nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.nagradnaigra.molmove.si/

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi