Mömax nagradna igra: Brezplačna kuhinja

Oglasi

Trajanje:

Mömax nagradna igra poteka od 11.5.2023 do vključno dne 11.6.2023 do 23.59 ure.

Nagrade:

Nagradni sklad obsega popust v vrednosti 1.592€ za nakup lesenega dela kuhinje po naročilu.

V primeru, da je vrednost lesenega dela kuhinje po naročilu nižja od vrednosti nagrade se nagrajencu izplača znesek v protivrednosti lesenega dela kuhinje na njegovi kupoprodajni pogodbi.

Udeleženci nagradne igre

Udeleženci nagradne igre so lahko vse polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki sodelujejo pri organizaciji, trženju in izvedbi nagradne igre. Pravna oseba ne more biti udeleženec nagradne igre.

Način sodelovanja v nagradni igri

Udeleženci nagradne igre v njej sodelujejo, če opravijo 3D izris in nakup kuhinje v eni izmed poslovalnic mömax v Sloveniji v času trajanja nagradne igre.

V nagradni igri lahko sodelujejo tudi osebe, ki organizatorju na njegov poslovni naslov: Jurčkova cesta 222, 1000 Ljubljana, s pripisom “Brezplačna kuhinja” pošljejo pismo oziroma dopis, ki vsebuje najmanj 500 besed, v njem pa opišejo svoje izkušnje z mömaxom in organizatorju hkrati posredujejo naslednje podatke: ime in priimek, naslov, elektronski naslov.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo izvedeno s pomočjo računalniškega programa.

Objava nagrajencev

Seznam nagrajencev z imenom in priimkom bo objavljen na uradni spletni strani moemax Slovenija najkasneje 10 dni od določitve nagrajencev. Vsi udeleženci nagradne igre se z udeležbo v nagradni igri izrecno strinjajo z objavo navedenih podatkov na spletnem mestu.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenca bo izvajalec nagradne igre obvestil preko elektronskega sporočila.

Prevzem nagrad

Nagrado lahko po predhodnem dogovoru, nagrajenec prevzame v izbrani mömax poslovalnici, v kateri je opravil nakup kuhinje po naročilu.

Pravila Mömax nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.moemax.si/c/kuhinje

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi