Monster Energy nagradna igra 2020: Osvoji Yamaho YZF – R125 z Monster Energy!

Oglasi

Datum nagradne igre je ob 00:01 dne 1.8.2020 do 23:59 dne 30.9.2020

Nagradni sklad sestavljajo naslednje nagrade:
125-kubični motocikel YZF-R125 Monster Energy Yamaha MotoGP Edition
Približna maloprodajna vrednost nagrade je 5.199,00 EUR

Udeleženci se lahko na promocijo prijavijo tako, da:

  • posredujejo svoje podatke v skladu z navodili na spletnem mestu (ime in priimek, naslov prebivališča, telefonska številka, datum rojstva in e-poštni naslov); in
  • odgovorijo na naslednje vprašanje v 30 besedah ali manj: »Zakaj si zaslužite motocikel YZF-R125 Monster Energy® Yamaha MotoGP Edition?« (v nadaljevanju »odgovor«).

Vsak udeleženec, ki pošlje veljavno prijavo, kot je določeno zgoraj, bo skupaj z ostalimi veljavnimi prijavami dodan v skupino prijav. Žirija, sestavljena iz 2 predstavnikov družbe Monster Energy in 1 neodvisnega sodnika, bo skupaj v 14 dneh po datumu zaključka izbrala 1 uradnega zmagovalca in dobitnika nagrade (kot je opredeljena v nadaljevanju), čigar odgovor bo odražal največjo mero ustvarjalnosti, izvirnosti, domiselnosti in najboljše razumevanje Yamahe in blagovne znamke Monster Energy® ter najboljše besedišče in slog pisanja (v nadaljevanju »merila za izbor«).

Zmagovalec bo obveščen po elektronski pošti in/ali na telefonsko številko, ki jo je navedel ob prijavi na promocijo, v sedmih (7) dneh po izbirnem postopku (v nadaljevanju »obvestilo«). Neuspešni udeleženci ne bodo obveščeni.

V primeru, da družba Monster Energy ne bo mogla stopiti v stik s potencialnim zmagovalcem v sedmih (7) dneh po posredovanem obvestilu ali da potencialni zmagovalec ni na voljo za prevzem nagrade, bo njegova prijava razveljavljena, družba Monster Energy pa bo izbrala drugo veljavno prijavo, takoj ko bo to razumno mogoče in v skladu z izbirnim postopkom.

Podrobnosti o predaji nagrade povsem po lastni presoji določi družba Monster Energy. Zmagovalec bo s podrobnostmi o predaji nagrade (vključno z, vendar ne omejeno na čas, datum in lokacijo predaje) seznanjen ob prejemu obvestila.

Preden je lahko razglašen za zmagovalca in prejme svojo nagrado, bo potencialni zmagovalec morda moral dokazati upravičenost, vključno in ne omejeno na vozniško dovoljenje, dokazila o starosti, bivališču, identiteti, kar lahko vključuje, vendar ni omejeno na kopijo vozniškega dovoljenja, dokazila o bivališču, potni list in/ali podoben identifikacijski dokument, ki ga je izdal pristojni državni organ.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi