Monster energy nagradna igra: Puščavska pustolovščina z Lewisom Hamiltonom

Trajanje:

Monster nagradna igra traja 01.05.2023 do 01.07.2023.

Nagrade:

Zmagovalec prejme potovanje s štirimi nočitvami za dve osebi v združene arabske emirate od 30.9.2023 do 4.10.2023, ki bo zajemalo naslednje:

  • eno srečanje in druženje z Lewisom Hamiltonom v enem dnevu potovanja, kot to povsem po lastni presoji določi družba Monster Energy;
  • dve aktivnosti, kot ju povsem po lastni presoji in glede na razpoložljivost določi družba Monster Energy;
  • štiri nočitve za dve osebi v dvoposteljni sobi v hotelu z najmanj tremi zvezdicami, ki ga povsem po lastni presoji in glede na razpoložljivost izbere družba Monster Energy;
  • povratni letalski vozovnici za ekonomski razred za dve osebi z letališča v Sloveniji do letališča v Združenih arabskih emiratih in
  • povratne prevoze v ekonomskem razredu za dve osebi od cilja do hotela.

Samo zmagovalec in ena oseba, ki jo izbere zmagovalec, lahko izkoristita nagrado.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo vse osebe, starejše od osemnajst let, s prebivališčem v Sloveniji. Nobenemu zaposlenemu ali družinskemu članu zaposlenega v družbi Monster Energy ali v katerem koli od njenih povezanih družb, podizvajalcih, pri zastopnikih ali pooblaščencih oziroma pri komer koli, ki je poklicno povezan s to promocijo, ni dovoljena prijava na nagradno igro.

Način sodelovanja v nagradni igri

Udeleženci se lahko na nagradno igro prijavijo tako:

  1. Da posredujejo svoje podatke v skladu z navodili na spletnem mestu www.monsterenergy.com (ime in priimek, naslov prebivališča, telefonska številka, datum rojstva in e-poštni naslov)
  2. Odgovorijo na naslednje vprašanje v 30 besedah ali manj: »Zakaj se želite podati na puščavsko pustolovščino z Lewisom Hamiltonom?«

Žrebanje nagrad

Vsak udeleženec, ki pošlje veljavno prijavo, bo dodan v skupino za izbor. Žirija, sestavljena iz treh predstavnikov družbe Monster Energy in enega neodvisnega sodnika, bo skupaj v 10 dneh po datumu zaključka določila enega zmagovalca in dobitnika nagrade, čigar odgovor najbolje izpolnjuje merila za izbor.

Žirija bo zmagovalca določila na podlagi odgovora, ki bo odražal največjo mero ustvarjalnosti, izvirnosti, domiselnosti in najboljšega razumevanja blagovne znamke Monster Energy in Lewisa Hamiltona ter najboljše besedišče in slog pisanja.

Obveščanje nagrajencev

Zmagovalec bo obveščen po elektronski pošti in/ali na telefonsko številko, ki jo je navedel ob prijavi na promocijo, v 7 dneh po izbirnem postopku. Neuspešni udeleženci ne bodo obveščeni.

Prevzem nagrad

Zmagovalec bo s podrobnostmi o predaji nagrade seznanjen ob prejemu obvestila.

Pravila Monster nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.monsterenergy.com

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre