Monster Energy promocija 2021

Oglasi

Monster Energy promocija traja od 1.2.2021 do 31.3.2021 23:59

Prvi zmagovalec po izboru žirije (v nadaljevanju »zmagovalec«) prejme izbrano nagrado (v nadaljevanju »nagrada«); izbira lahko med naslednjimi nagradami:
1 x 125-kubični motocikel YZF-R125 Monster Energy® Yamaha MotoGP Edition v približni maloprodajni vrednosti štiri tisoč petsto in 00/100 evrov (4.500,00 EUR); ali
1 x 250-kubični dirkalni motocikel za motokros YZ250F Monster Energy® Yamaha v približni maloprodajni vrednosti pet tisoč in 00/100 evrov (5.000,00 EUR); ali
1 x kolo SCOTT Genius 910 AXS v približni maloprodajni vrednosti šest tisoč petsto osemnajst in 00/100 evrov (6.518,00 EUR); ali
1 x par smuči Armada z napisom Monster Energy®, en (1) par smučarskih vezi, eno (1) snežno desko Lobster z napisom Monster Energy®, eno (1) športno kamero in en (1) kupon za spletno trgovino, vse skupaj v približni maloprodajni vrednosti tri tisoč štiri in 00/100 evrov (3.004,00 EUR). Točne podrobnosti posameznega artikla povsem po lastni presoji določi družba Monster Energy.

V promociji lahko sodelujejo vse osebe, starejše od osemnajst (18) let, s prebivališčem v Sloveniji. Nobenemu zaposlenemu ali družinskemu članu zaposlenega v družbi Monster Energy ali v katerem koli od njenih povezanih družb, podizvajalcih, pri zastopnikih ali pooblaščencih oziroma pri komer koli, ki je poklicno povezan s to promocijo, ni dovoljena prijava na promocijo.

Za sodelovanje v tej promociji ni potreben nakup nobenega izdelka.

Splošni pogoji:
– Vsak udeleženec lahko posreduje samo eno (1) prijavo in ne sme posredovati ali poskušati posredovati več kot ene (1) prijave. Družba Monster Energy si pridržuje pravico zavrniti prijavo posameznika, ki posreduje ali poskusi posredovati več kot eno (1) prijavo za sodelovanje v promociji.
– Spletni vnosi, izvedeni s pomočjo skriptov, makrov ali s samodejnimi napravami, niso dovoljeni. Družba Monster Energy si pridržuje pravico do preverjanja prijav in njihove izključitve, če so te bile po njenem mnenju izvedene s kakršnimi koli avtomatiziranimi tehnikami.
– Da se izognemo dvomu – za prijavo na to promocijo potrebujete računalnik ali drugo napravo, ki omogoča povezavo z internetom, in dostop do interneta. Dolžnost udeležencev je, da si priskrbijo dovoljenje lastnika računalnika in posameznika, ki plačuje internetne storitve. Za stroške, povezane z internetno povezavo za potrebe sodelovanja v promociji, ni mogoče zahtevati kakršnega koli nadomestila.
– Vse prijave se štejejo kot prejete v času vnosa v zbirko podatkov družbe Monster Energy in ne v času, ko je udeleženec prijavo oddal na spletnem mestu.
– V primeru kakršnega koli spora glede identitete zmagovalca bo odločitev družbe Monster Energy veljala za dokončno.

Kliknite TUKAJ  in se prijavite

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi