MU nagradna igra: MU Cuisine – polna usta pristnosti

Oglasi

MU nagradna igra traja od 4. novembra 2020 do 31. decembra 2020 preko spletne strani www.trgovinejager.com ali oddaje nagradnega kupona na prodajnem mestu.

Nagradni sklad vsebuje oziroma obsega:
4 x Univerzalni kuhinjski aparat Bosch MUM5XW40
150 x Ročni mešalnik Bosch MFQ36300S
200 x Palični mešalnik Bosch MSM2610B

V nagradni igri je mogoče sodelovati na 2 načina:
1. Ob nakupu katerih koli treh izdelkov blagovnih znamk MU Cuisine na prodajnih mestih Jager tako, da kupec izpolni nagradni kupon, objavljen v letaku Jager in na
kupon vpiše številko računa in svoje osebne podatke (ime in priimek, poštni naslov, GSM ali konktatni e-naslov). Nakup mora biti opravljen med 4. novembra 2020 in 31. decembra 2020. Kupončki se oddajo v označeno skrinjico, ki bo na vidnem mestu v trgovini Jager.
ali
2. Brez nakupa, tako da na spletni strani www.trgovinejager.com odgovori na nagradno vprašanje povezano z vsebino nagradne igre. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati svoje osebne podatke (ime in priimek, poštni naslov, GSM ali konktatni e-naslov). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 31.12.2020.

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Žrebanje nagrad bo potekalo 15. januarja 2021 na sedežu organizatorja nagradne igre. Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel do 20.1.2021 na svoj elektronski naslov ali
telefonsko številko, ki jo je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani.

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.trgovinejager.com najkasneje do 20. januarja 2021. Rezultati nagradne igre so dokončni. Če nagrajenec v 7 dneh po prejemu obvestila o prejeti nagradi ne sporoči zahtevanih osebnih podatkov, organizator ni več zavezan izročitvi nagrade.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi