Oglasi

Mueller nagradna igra 2021: Alnatura pri Müllerju

Oglasi

Trajanje:

Mueller nagradna igra traja od 4.10.2021 do 17.10.2021 (do 23:59 ure)

Nagrade:

5 x paket izbranih izdelkov znamke Alnatura (paket vsebuje 15 izdelkov bio prehrane znamke Alnatura)

Pravica do sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki sprejmejo pravila nagradne igre.

Ne smejo pa sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju, in njihovi ožji družinski člani. V nagradni igri lahko posameznik sodeluje zgolj enkrat. Sodelovanje prek avtomatiziranih postopkov množičnih sodelovanj tretjih oseb ni dovoljeno. Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje.

Nagradna igra traja do 17.10.2021 (do 23:59 ure) in v njej lahko sodelujete tako, da izpolnite obrazec, objavljen na spletni strani www.mueller.si/aktualno/nagradne-igre.

Žrebanje

Oglasi

Žrebanje nagrad bo potekalo dne 18.10.2021 v prostorih organizatorja in ne bo javno. Izvedeno bo elektronsko v prisotnosti 3-članske komisije.

Nagrajenci bodo po zaključku žrebanja objavljeni tudi na spletni strani www.mueller.si (ime, priimek in kraj bivanja).

Za prevzem nagradne igre bo moral nagrajenec posredovati svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov in tel. št.). Če nagrajenec najkasneje v 8 dneh ne potrdi prevzema nagrade, dokončno izgubi pravico do nje. V organizatorjevi presoji je, da se odloči, ali bo nagrado podelil komu drugemu ali ne.

Pravila

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi