Muller nagradna igra: Muller Adventni koledar 2022!

Oglasi

Trajanje:

Mueller nagradna igra “Muller Adventni koledar 2022” igra poteka od 01.12.2022 in 24.12.2022

Nagrade:

V nagradni igri bo med udeležence, ki so v celoti in pravilno izpolnili obrazec na spletni strani, podeljenih skupaj 164 nagrad.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki sprejme pravila nagradne igre.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju in njihovi ožji družinski člani.

Način sodelovanja v nagradni igri

Med 01.12.2022 in 24.12.2022 poišči aktualno okence – vratca na naslovnici
kataloga in ga odpri – Muller Adventni koledar 2022

Tam se nahaja nagradno vprašanje in nagrada dneva. Reši uganko (v pomoč ti bo aktualen katalog igrač) in nato pojdi na spletno stran www.mueller.si

Ali na podstrani nagradne igre www.mueller.si/nagradne-igre/ pritisni na sliko oz. tipko „sodelujem“. Odpre se formular nagradne igre. Vnesi odgovor na vprašanje v ustrezno polje. Izpolni celoten formular, tako da vneseš svoje ime ter ostale podatke in pritisni na polje “sodelujem”.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo potekalo v prostorih organizatorja in ne bo javno. Izvedeno bo v prisotnosti 3-članske komisije, sestavljene iz 3 predstavnikov organizatorja. V nagradni igri bo med udeležence, ki so v celoti in pravilno izpolnili obrazec na internetu, izžrebanih več dnevnih nagrad. Žrebanje nagrade bo od 05.12.2022 (žrebanje nagrad za okence št. 1-4) dalje, potem 12.12.2022 (žrebanje nagrad za okence št. 5-11), 19.12.2022 (žrebanje nagrad za okence št. 12-18) ter zadnje žrebanje 27.12.2022 (žrebanje nagrad za okence št. 19-24) v prostorih organizatorja in ne bo javno.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenci bodo o izidu žrebanja obveščeni prek elektronske pošte. O podrobnostih prejema in koriščenja nagrade bodo seznanjeni po predložitvi vseh osebnih podatkov. Nagrajenec bo moral za prejem nagrade v roku 10 dni posredovati svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefonsko številko in po potrebi ostale potrebne podatke, omenjene v točki 6 tega pravilnika) na e-poštni naslov, s katerega je bil obveščen o nagradi. V kolikor nagrajenec tega ne naredi, se mu dokončno odvzame pravica do te nagrade.

Objava nagrajencev

Izid žrebanja bo najkasneje v petnajstih dneh po zaključku žrebanja (po 31.12.2022) objavljen na spletni strani www.mueller.si

Pravila Muller nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi