Oglasi

Nagradna igra Maybelline New York

Oglasi

Nagradna igra “Maybelline New York” poteka od 29. septembra 2020 do 26. oktobra 2020.

Nagradni sklad obsega:
1 x individualna brezplačna udeležba na spletni akademiji ličenja z Alexandrom Đikićem
10 x paket izdelkov

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so imetniki active beauty kartice zvestobe. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Posamezniki lahko v nagradni igri sodelujejo na 2 enakovredna načina:
1) Nakup izdelkov Maybelline New York v vrednosti vsaj 10 EUR
Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje z nakupom izdelkov Maybelline New York v vrednosti vsaj 10 EUR ki jih lahko kupi v prodajalnah dm drogerie markt po Sloveniji. Ob nakupu izdelkov Maybelline New York v skupni vrednosti vsaj 10 eur, posameznik vpiše številko dm računa v obrazec na spletni strani www.dm.si/novo/nagradne-igre. Izvirnik računa mora obvezno hraniti do zaključka žrebanja, saj z njim izkaže upravičenost do nagrade. Posameznik lahko sodeluje le, če se strinja s splošnimi pogoji, ki so objavljeni na www.dm.si/novo/nagradne-igre.
Vsak lahko sodeluje večkrat dnevno, vendar samo enkrat s posamezno številko računa (z enim računom).
Izvirnik računa mora sodelujoči v nagradni igri hraniti, saj v primeru izžreba z njim nagrajenec izkaže
upravičenost do nagrade.
ali
2. Sodelovanje brez nakupa
Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik na naslov dm drogerie markt d. o. o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana pošlje dopis v fizični obliki s pripisom »Za marketing« z odgovorom na vprašanje »Kateri je vaš najljubši Maybelline New York izdelek?« v obsegu. 400-500 znakov brez presledkov. Dopis mora vsebovati tudi naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Ta dopis mora posameznik obvezno poslati tudi na e-mail [email protected] v elektronski obliki. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo poslali dopis v obeh oblikah v obdobju od 29. septembra 2020 do 26. oktobra 2020. Vsi dopisi, ki bodo prispeli na sedež podjetja po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali. Na ta način lahko posameznik sodeluje le enkrat.

Žrebanje nagrad bo potekalo 29. oktobra 2020 na sedežu organizatorja nagradne igre z naključnim algoritmom. V žrebanju sodelujejo tisti, ki so pravilno izpolnili obrazec na ali pravilno poslali dopis na dm drogerie markt d. o. o. in [email protected] v obdobju od 29. septembra 2020 do 26. oktobra 2020 do 00:00.

Oglasi

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.dm.si/novo/nagradne-igre najkasneje v 7 dneh po žrebanju nagrad. Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani ali v dopisu.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi