Nagradna igra Medex 2021

Oglasi

Medex nagradna igra poteka od 12. januarja 2021 do 1. februarja 2021.

Nagradni sklad sestavljajo:
20 x paket izdelkov MEDEX

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so imetniki active beauty kartice zvestobe. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri in ga organizator ne zaračunava.

Posamezniki lahko v nagradni igri sodelujejo na 2 enakovredna načina:
1) Ob nakupu izdelkov Medex v vrednosti vsaj 10 EUR.
Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje z nakupom izdelkov Medex v vrednosti 10 EUR v prodajalnah dm drogerie markt po Sloveniji. Ob nakupu izdelkov posameznik v spletni obrazec na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre vpiše svoje podatke in številko dm računa v obrazec. Izvirnik računa mora obvezno hraniti do zaključka žrebanja, saj z njim izkaže upravičenost do nagrade. Posameznik lahko sodeluje le, če se strinja s splošnimi pogoji, ki so objavljeni na www.dm.si/nagradne-igre. Vsak lahko sodeluje večkrat dnevno, vendar samo enkrat s posamezno številko računa (z enim računom). Izvirnik računa mora sodelujoči v nagradni igri hraniti, saj v primeru izžreba z njim nagrajenec izkaže upravičenost do nagrade.
ali
2) Sodelovanje brez nakupa
Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik na naslov dm drogerie markt d. o. o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana pošlje dopis v fizični obliki s pripisom »Za marketing« z odgovorom na vprašanje »Kako pomembno je ob redni zdravi prehrani za vas uživanje prehranskih dopolnil?« v obsegu 400-500 znakov brez presledkov. Dopis mora vsebovati tudi naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Ta dopis mora posameznik obvezno poslati tudi na e-mail [email protected] v elektronski obliki. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo poslali dopis v obeh oblikah v obdobju od 12. januarja 2021 do 1. februarja 2021. Vsi dopisi, ki bodo prispeli na sedež podjetja po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali. Na ta način lahko posameznik sodeluje le enkrat.
Posameznik, ki na katerega koli izmed obeh načinov sodeluje v nagradni igri, se strinja s splošnimi pogoji, ki so navedeni na www.dm.si.

Žrebanje nagrad bo potekalo 2. februarja 2021 na sedežu organizatorja nagradne igre. V žrebanju sodelujejo tisti, ki so pravilno izpolnili obrazec na www.dm.si/novo/nagradne-igre ali pravilno poslali dopis na dm drogerie markt d. o. o. in [email protected] v obdobju od 12. januarja 2020 do 1. februarja 2021 do 00.00. Vsak sodelujoči lahko osvoji le eno nagrado iz nagradnega sklada. Nagrajenci bodo izžrebani z naključnim algoritmom.

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani ali v dopisu. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre najkasneje v 7 dneh po žrebanju nagrad.

Vpišite številko računa v spletni obrazec in sodelujte v žrebanju za nagrade

 

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi