Oraketa nagradna igra: Podrgni in osvoji nagrado

Trajanje:

Oraketa nagradna igra poteka od 3.5.2023 do 5.6.2023 oziroma do razdelitve nagrad.

Nagrade:

  • 5.000 x Sončna očala Oraketa
  • 12.000 x pločevinka Oraketa Voyager orange

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejmejo splošne pogoje, objavljene na spletni strani www.radenska.si. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki se prijavijo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih oseb.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 2 načina, in sicer:

  • na podlagi posebne kartice (praskanke) ali
  • s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Oraketa dvigne um in telo.«

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Posebna kartica (praskanka):

  1. korak: udeleženec v obdobju od 3.5.2023 do 5.6.2023 (oziroma do razdelitve nagrad) kupi
    Oraketo 19g (katerikoli okus) v kateremkoli od izbranih Horeca lokalov v Sloveniji.
  2. korak: udeleženec hkrati z naročeno pijačo Oraketo 19g (katerikoli okus) prejme posebno kartico (praskanko) in jo podrgne in če ima srečo, lahko na licu mesta prejme Sončna očala Oraketa ali pločevinko Orakete Voyager orange. Organizator ob tem pripominja, da niso vse kartice (praskanke) dobitne oz. da vsaka ne prinaša nagrade, pri čemer pritožba na rezultat v tem primeru ni mogoča.

S sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Oraketa dvigne um in telo«:

Udeleženec v času trajanja nagradne igre od 3.5.2023 do 5.6.2023 na elektronski naslov
[email protected] pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »Oraketa dvigne um in telo« ter strinjanje s splošnimi pogoji, soglasje za obdelavo osebnih podatkov in posreduje
svoje kontaktne podatke (ime, priimek in telefonsko številko). Navedeno udeleženec pošlje tako, da pod zgodbo navede sporočilo z besedo DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 051 123 456).V tem primeru prvi DA pomeni, da se udeleženec strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se udeleženec strinja z obdelavo osebnih podatkov, v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov.

Število sodelovanj v nagradni igri ni omejeno, zato lahko posameznik večkrat sodeluje v nagradni igri in to na oba načina.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrajencev, ki so poslali zgodbo, bo dne 7.6.2023 v prostorih organizatorja Radenska d.o.o..

Objava nagrajencev

Prejemnike nagrad, ki so sodelovali v žrebanju na podlagi poslane zgodbe, se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.radenska.si.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajencev se osebno obvesti v roku 7 dni po opravljenem žrebanju in sicer na elektronski naslov, s katerega je bila poslana zgodba.

Prevzem nagrad

Prejemniki nagrad, ki so sodelovali v žrebanju, prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov. Stroške pošiljanja krije organizator.

Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o izžrebanju (elektronsko sporočilo) pošlje naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov stalnega oz. začasnega prebivališča

in sicer na elektronski naslov [email protected] ali priporočeno po pošti na naslov RADENSKA d.o.o., Boračeva 37, 9252 Radenci, s pripisom: »Nagradna igra Oraketa«.

Pravila Oraketa nagradne igre

Pravila nagradne igre si lahko ogledate TUKAJ.

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre