Volkswagen nagradna igra: Wings for Life World Run Volkswagen

Trajanje:

Volkswagen nagradna igra traja od 11.03.2024 do 01.05. 2024.

Nagrade:

Osvojite lahko:

  • 1 x vikend* testna vožnja z Volkswagen ID. Buzz
  • 5 x Wings for Life World Run tekaška oprema

Točen datum testne vožnje se uskladi naknadno skupaj z dobitnikom nagrade, kot tudi vse podrobnosti glede prevzema in vrnitve avtomobila po končani testni vožnji.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in ki sprejemajo ta pravila in splošne pogoje nagradne igre.

V primeru, da v nagradni igri sodeluje mladoletna oseba, je sodelovanje takšne osebe v nagradni igri veljavno le pod pogojem, da osebo v nagradni igri zastopa njen starš oziroma zakoniti zastopnik.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri sodelujete tako, da poskenirate QR kodo, ki jo najdete na promocijskem materialu Wings for Life World Run v prostorih salonov z vozili znamke Volkswagen in Volkswagen Gospodarska vozila, oddate svoje osebne podatke ter vpišete štartno številko za prijavo na Wings For Life World Run.

Nakup artikla – Red Bull energijska pijača – ali kateregakoli drugega artikla ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrajencev bo potekalo v prostorih Agencije MPG in sicer najkasneje v 10 dneh po koncu aktivacije. V žrebu bodo sodelovali vsi sodelujoči, ki bodo oddali svoje podatke.

Objava nagrajencev

Ime, priimek in kraj bivanja nagrajencev bodo v roku 8 dni od dneva zaključka nagradne igre javno objavljena na spletnem naslovu www.mpg.si. 

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenec bo moral v 7 dneh po tem, ko bo obveščen da je dobil nagrado, na email naslov [email protected] sporočiti svoje podatke, ki bodo organizatorju služili zgolj in samo za dostavo nagrade.

Prevzem nagrad

Nagrade se bo delilo po koncu nagradne igre in sicer po pošti na naslov, ki ga je sodelujoči navedel v obrazcu za prejem nagrade na zgoraj navedeni spletni strani.

Pravila Wings for Life World Run Volkswagen nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre