Oglasi

Nagradni natečaj Barcaffe: NA IZI Z Black’n’Easy

Oglasi

Trajanje:

Barcaffe nagradni natečaj se organizira in izvaja na celotnem območju Republike Slovenije v obdobju od 17.7.2023 do 31.8.2023.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x POČITNICE V TURČIJI za 2 osebi, ki jih organizira in jo bo zagotovila Agencija KOMPAS Možni odhodi: 28.9., 5.10., 12.10. ali 19.10.2023 (skladno z razpoložljivostjo, potrebna predhodna rezervacija)
   Vključeno: 7 x nočitev v dvoposteljni sobi v hotelu 5*, storitev: ultra all inclusive, letalski prevoz s čarterjem Ljubljana – Antalya – Ljubljana
 • Tolažilne nagrade:
  • 10 x Letna zaloga Barcaffe Black’n’Easy (365 vrečic Barcaffe Black’n’Easy)

Udeleženci nagradne igre

Pravico do sodelovanja v nagradnem natečaju ima vsaka fizična oseba, starejša od 18 let, s prebivališčem ali prijavljenim začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, če izpolnjuje vse pogoje za sodelovanje.

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup izdelka ni pogoj za sodelovanje v nagradnem natečaju.

 1. Udeleženec mora na spletno stran www.barcaffe.si/na-izi-z-blackneasy naložiti fotografijo Black’n’Easy kave s počitnic ter pri tem dodatno še označiti lokacijo.
 2. Na sliki mora biti vidna embalaža Black’n’Easy kave (vrečka ali škatlica), prikazana na čim bolj kreativen način.

Udeleženec mora za potrebe sodelovanja v okviru prijave v nagradnem natečaju ob naložitvi fotografije vnesti še sledeče osebne podatke; ime, priimek in elektronski naslov. Ko udeleženec naloži fotografijo in vpiše zahtevane podatke ter odda vsa potrebna soglasja za potrebe sodelovanja v nagradnem natečaju, bo na elektronski naslov prejel potrditev prijave.

Udeleženci smejo poslati največ 1 (eno) fotografijo in lokacijo v eni prijavi.

Žrebanje nagrad

Oglasi

Žirija bo po lastni presoji izbrala enega glavnega nagrajenca in 10 nagrajencev, ki bodo prejeli tolažilno nagrado, ter 3 rezervne nagrajence.

Nagrajenci bodo izbrani na podlagi kriterijev kreativnosti in izvirnosti, ter sporočila, ki ga posreduje vsebina fotografije.

Finalni izbor nagrajencev oziroma izbor najbolj kreativnih fotografij v nagradnem natečaju za glavno in tolažilne nagrade se bo izvedel med vsemi udeleženci in bo potekal 5.9.2023.

Objava nagrajencev

Rezultati nagradnega natečaja z imenom in priimkom nagrajencev nagradnega natečaja bodo objavljeni na spodnjih spletnih straneh/družbenih omrežjih, najkasneje do  8.9.2023:

Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrad

Nagrajenec, ki izpolnjuje pogoje iz teh Pravil, bo lahko nagrado prevzel osebno ali po pošti, odvisno od dogovora z Organizatorjem, ki bo nagrajenca s tem namenom kontaktiral preko svojega klicnega centra. Rok, v katerem mora Organizator izročiti nagrado, je 30 dni od razglasitve nagrajencev nagradnega  natečaja.

Pravila Barcaffe nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.barcaffe.si/na-izi-z-blackneasy

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi