NESTLE nagradna igra: Spoštuj čar narave in osvoji nagrade prave

Trajanje:

Nestle nagradna igra traja od 1.10.2023 do vključno 31.10.2023 in se nanaša na vse poslovalnice trgovske verige JAGER v Sloveniji.

Nagrade:

  • 10 x paket trajnostnih izdelkov (ki vsebuje kompostnik Organko Daily, predpasnik iz organsko pridelanega bombaža in set bombažnih vrečk za shranjevanje živil) v vrednosti 40,00 eur
  • 5 x kuhinjski kompostnik Bokashi Organko 2 v vrednosti 87,99 eur
  • 3 x električni skiro in čelada v vrednosti 333,98 eur
  • 1 x električno kolo in čelada v vrednosti 2133,98 eur

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri, objavljene na spletni strani www.nestle.si.

Jager poslovalnice

Spodaj najdete seznam vseh poslovalnic Jager v Sloveniji
https://www.trgovinejager.com/Poslovalnice/

Način sodelovanja v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri pridejo v poštev izdelki naslednjih blagovnih znamk NESTLÉ: THOMY, MAGGI, NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO, AFTER EIGHT, KIT KAT, SMARTIES, LION in NESQUIK. Iz sodelovanja so izrecno izključeni vsi žitni kosmiči in žitne ploščice NESTLÉ, vključno z žitaricami in žitnimi ploščicami NESQUIK in LION, ter vsi izdelki blagovnih znamk STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO, PURINA in NAN.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče na dva načina, ki štejeta kot prijava za sodelovanje.

  1. Posameznik v času trajanja nagradne igre v kateri koli poslovalnici trgovske verige JAGER v Republiki Sloveniji kupi kateri koli izdelek/izdelke blagovne znamke Nestlé v skupni vrednosti najmanj 5,00 € ter pošlje prijavo prek SMS sporočila na številko 051440680 z naslednjo vsebino: NESTLE številka računa, Ime, Priimek in Naslov.
  2. Sodelovanje brez nakupa
    Posameznik v času trajanja nagradne igre pošlje prijavo preko MMS sporočila na številko 051440680 ali prek e-mail naslova na [email protected] z naslednjo vsebino: NESTLE in priloženo fotografijo jedi, ki naj bo pripravljena z vsaj enim izmed NESTLÉ izdelkov ter seznam sestavin, ki so bile uporabljene.

V primeru pošiljanja na zgornji e-naslov ali pošiljanja MMS na številko 051440680, je potrebno dodati tudi ime in priimek, naslov ter mobilno številko udeleženca.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo 3.11.2023.

Žrebanje bo potekalo v prostorih tehničnega izvajalca Sinhro, družba za komunikacije d.o.o. na naslovu Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Slovenia

Objava nagrajencev

Imena in priimki nagrajencev bodo objavljeni na spletni strani www.nestle.si najkasneje v 10 delovnih dneh po žrebanju.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenci bodo o prejeti nagradi obveščeni na mobilno številko, s katero so sodelovali v nagradni igri, prek SMS sporočila ali telefonskega klica v roku 8 delovnih dni od žrebanja.

Prevzem nagrad

Nagrado izžrebanci prejmejo po hitri pošti v 30-ih delovnih dneh od datuma žrebanja, na naslov, ki ga bo dobitnik posredoval organizatorju.

O pošiljki bo izvajalec dobitnika obvestil. V primeru, da se izžrebanec na telefonski klic ali SMS, prejet s strani podjetja NESTLE, ne odzove v 3 delovnih dneh po posameznem žrebanju oziroma v roku 3 delovnih dni po prejetem obvestilu o rezultatu žrebanja Organizatorju ne sporoči davčne številke v primeru prejema nagrade v vrednosti nad 42 EUR, bo Organizator nagradne igre izbral naslednjega nagrajenca.

Pravila NESTLE & JAGER nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre