Oglasi

Nestle nagradna igra 2020: Osvoji akcijsko kamero!

Oglasi

Nestle nagradna igra traja od 1.9.2020 do 15.11.2020.

Nagradni sklad vsebuje :
30 x AKCIJSKA KAMERA

Pravico do sodelovanja na Natečaju imajo vse fizične osebe s prebivališčem v Republiki Sloveniji na dan sklenitve nagradnega natečaja. Pravico do sodelovanja imajo samo osebe, starejše od 18 let.

Za sodelovanje v nagradnem natečaju preprosto poišči promocijski paket žitaric za zajtrk Nestlé. Vnesi promocijsko kodo na spletnem mestu www.nestle-cereals.com/win, vpiši svoje osebne podatke, odgovori na ustvarjalno vprašanje in potrdi svoj vnos.

Če si med izbranimi nagrajenci, te bomo obvestili po zaključku natečaja ter v skladu s pogoji in določili stopili s tabo v stik.

Oglasi

Za nagradni natečaj so na voljo promocijska pakiranja naslednjih izdelkov: žitarice NESQUIK® 375 g, žitarice NESQUIK® MIX 325 g, žitarice NESQUIK® ALPHABET 325g, žitarice NESQUIK® COCOA CRUSH 360 g, žitarice LION® 400 g, žitarice LION® WILD CRUSH 360 g, žitarice CHOCAPIC® 375 g, žitarice COOKIE CRISP® 375 g, žitarice CINI MINIS® 375 g, žitarice HONEY CHEERIOS® 375 g. Najdeš jih v vseh bolje založenih trgovinah z živili.

Na vsakem promocijskem pakiranju tvojih najljubših žitaric za zajtrk poišči kodo, jo vnesi na spletnem mestu www.nestle-cereals.com/win, vpiši svoje osebne podatke in odgovori na ustvarjalno vprašanje.

Cilj natečaja je izbrati in nagraditi 30 udeležencev, ki so po svobodni oceni Organizatorja (tj. žirije) najbolj kreativno odgovorili na nagradno vprašanje zastavljeno na spletni strani www.nestle-cereals.com/win

Podatki dobitnikov (Ime/Priimek/Mesto) bodo objavljeni v petnajstih (15) delovnih dneh po končanem nagradnem natečaju na www.nestle-cereals.com/win

Organizator bo dobitnike kontaktiral prek e-poštnega naslova, ki jo ga vnesli na spletni strani pri prijavi. Dobitnik je dolžan v 7 dneh dostaviti svoje osebne podatke (naslov), potrebne za organizacijo dostave in prevzema nagrade.

Vse dodatne informacije o natečaju najdete TUKAJ.

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi