Nestle nagradna igra 2021: SPOŠTUJ NARAVO IN ODPELJI ELEKTRIČNI AVTO RENAULT Twingo

Oglasi

Nestle nagradna igra traja od 10. 5. 2021 do vključno 10. 6. 2021 in se nanaša na vse poslovalnice trgovskih verig SPAR in INTERSPAR v Sloveniji.

Nagradni sklad vsebuje:
1 x RENAULT Twingo v vrednosti 18.476,10 €.
2 x električni skiro v vrednosti 244,00 eur
12 x Nescafé darilni paket

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Za sodelovanje v nagradni igri pridejo v poštev vsi izdelki blagovnih znamk NESTLÉ z izjemo STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO. V poštev pridejo izdelki: THOMY, MAGGI, NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO, AFTER EIGHT, KIT KAT, SMARTIES, NESTLE DESSERT, LES RECETTES DE L’ATELIER, LION in NESQUIK. Iz sodelovanja so izrecno izključene žitarice in žitne ploščice NESQUIK in žitarice in žitne ploščice LION.

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče na 2 načina (oba načina štejeta kot prijava za sodelovanje v nagradni igri):
1. Posameznik v času trajanja nagradne igre v kateri koli poslovalnici trgovskih verig INTERSPAR ali SPAR v Republiki Sloveniji kupi kateri koli izdelek/izdelke blagovne znamke Nestlé v skupni vrednosti 5,00 €, razen izdelkov, ki so na podlagi 4. člena teh Pravil izvzeti iz nagradne igre, ter pošlje prijavo prek SMS sporočila na številko 6001 z naslednjo vsebino: NESTLE številka računa.
Primer:
Prejemnik: 6001
Tekst: NESTLE PE0201-02-56018.
Vsak poslani SMS/MMS uporabnika se zaračuna po veljavnem ceniku operaterja (Telekom Slovenija, A1 in Telemach). Prejeti povratni SMS je brezplačen.

Tisti uporabniki, ki zaradi blokade prejemanja t.i. komercialnih sporočil ne morejo pošiljati SMS/MMS sporočil s ključno besedo na kratko številko (6001), naj za ponovno aktiviranje delovanja kontaktirajo svojega operaterja.
Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način, sodeluje v nagradni igri z največ 1 (eno) unikatno prijavo. Kot unikatna prijava šteje številka računa, to pomeni, da se vsak posamezni račun lahko uporabi samo enkrat. Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje večkrat – vendar z različnimi računi. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe (iz iste ali druge mobilne številke), se ta prijava razglasi za neveljavno.
Vse pravilno poslane prijave prek SMS sporočila, ki bodo prejete na zgoraj naveden način, bodo vnesene v centralno bazo podatkov. Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval na zgoraj naveden način, mora originalni račun kot dokaz o nakupu, hraniti do konca nagradne igre ter ga v primeru, da bo izžreban, poslati (lahko tudi kopijo) Organizatorju pred prevzemom nagrade.
Ali
2. Posameznik v času trajanja nagradne igre pošlje prijavo preko MMS sporočila na številko 6001 ali prek email naslova na [email protected] z naslednjo vsebino: NESTLE in priloženo fotografijo, ter sestavine jedi na kateri je jed fotografiran z NESTLÉ proizvodom, v primeru, pošiljanja na zgornji e-naslov je potrebno dodati tudi mobilno številko udeleženca.
Nakup izdelkov v tem primeru ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način – s poslano fotografijo, sodeluje v nagradni igri z največ 1 (eno) fotografijo. Prijava mora biti unikatna, to pomeni, da se več različnih oseb ne more prijaviti s fotografijo pod isto telefonsko številko ali z isto fotografijo pod različnimi telefonskimi številkami. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa – s fotografijo, lahko sodeluje zgolj enkrat.
Vse poslane fotografije, ki zadostujejo zgornjim pogojem, bodo vnesene v centralno bazo podatkov.
Vsak poslani SMS in MMS uporabnika se zaračuna po veljavnem ceniku operaterja (Telekom Slovenija, A1 in Telemach). Prejeti povratni SMS je brezplačen.

Žrebanje nagrad bo potekalo 15.6.2021. V žrebanju za glavno nagrado sodelujejo vse prejete prijave. Žrebanje bo potekalo v prostorih tehničnega izvajalca Sinhro, družba za komunikacije d.o.o. na naslovu Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Slovenia.

Imena in priimki nagrajencev bodo objavljeni na spletni strani www.nestle.si najkasneje v 10 delovnih dneh po žrebanju. Nagrajenci bodo o prejeti nagradi obveščeni na mobilno številko, s katero so sodelovali v nagradni igri, prek SMS sporočila ali telefonskega klica v roku 8 delovnih dni od žrebanja. Nagrado prejmejo po hitri pošti v 30-tih dneh od datuma žrebanja, na naslov, ki ga bo dobitnik posredoval organizatorju. O pošiljki bo izvajalec dobitnika obvestil.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi