Nestle nagradna igra Slovenija: LAHKO OSVOJIS NAGRADE XBOX Z NESTLÉ ŽITARICAMI

Oglasi

Trajanje:

Nestle natječaj traja od 2.11.2021 do 31.12.2021.

Nagradni sklad:

  • 50 najboljših prijav osvoji glavno nagrado: STEELSERIES GAMING SLUŠALKE
  • Naslednjih 250 najboljših pa tolažilno nagrado: SET S 3 RAČUNALNIŠKIMI IGRAMI

Pogoji za sodelovanje

Pravico do udeležbe na natečaju imajo vse fizične osebe, ki stalno ali začasno prebivajo v Republiki Sloveniji na dan zaključka natečaja.

Osebe, mlajše od 18 let lahko sodelujejo v natečaju le ob soglasju njihovega starša, posvojitelja ali skrbnika. Mladoletnik je dolžan ob prijavi na Natečaj predložiti ustrezno pisno soglasje svojega starša, posvojitelja ali skrbnika, s katerim mladoletnikov starš, posvojitelj oziroma skrbnik v imenu Mladoletnika izjavi soglasje s temi pravili.

Način in pogoji sodelovanja v nagradni igri

Za udeležbo na natečaju mora Udeleženec na strani www.nestle-cereals.com/xboxgames vnesti promo kodo z zavitka nekega izmed izdelkov, svoje ime in priimek, mesto prebivališča, e-poštni naslov in telefonsko številko, odgovoriti na vprašanje »Opiši nam svojo najljubšo E-gaming dogodivščino?« in klikniti na kvadratek poleg izjave, da se strinja s Pravili natečaja. Nujno je, da se v odgovoru omenijo žitaric za zajtrk Nestlé, saj bodo samo taki odgovori sodelovali v natečaju. Nakup izdelkov ni pogoj za udeležbo na tem natečaju. Promo kodo najdete na hrbtni strani promo zavitka, vsak izdelek pa ima svojo generično kodo (npr. vsak izdelek Nesquik 375g ima kodo REN86N).

Rezultati izbora

Cilj natečaja je izbrati in nagraditi 300 udeležencev ki so po svobodni oceni Organizatorja (tj. žirije) najbolj kreativno odgovorili na nagradno vprašanje zastavljeno na spletni strani www.nestle-cereals.com/xboxgames. Organizator imenuje tričlansko žirijo, ki bo pregledala prejete [izdelke] Udeležencev. Žirija bo po koncu Natečaja izmed Udeležencev izbrala 300 Udeležencev z najbolj ustvarjalnimi odgovore postavljenim na strani www.nestle-cereals.com/xboxgames . 50 najboljših prijav osvoji glavno nagrado, naslednjih 250 najboljših pa tolažilno nagrado.

Imena nagrajencev bodo objavljena v treh (15) delovnih dneh po končanem Natečaju na strani www.nestle-cereals.com/xboxgames

Nagrade bodo Nagrajencem dostavljene v 30 dneh od datuma objave Nagrajencev na www.nestle-cereals.com/xboxgames

Pravila

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi