Oglasi

Nestle: Osvoji kolo in čelado

Oglasi

Nestle nagradni natečaj traja od 1. januara 2020 od 00:00 do 15. aprila 2020 do 23:59

Nagrade so:
30 x Booster kolo

Pravico do sodelovanja imajo samo osebe, starejše od 18 let. Udeleženec mora biti edini in izključni imetnik avtorskih pravic za objavljeno vsebino, če je vsebina zaščitena z avtorskimi pravicami.

Za sodelovanje v Nestle nagradnem natečaju na spletni strani www.nestle.si/bikepromo mora udeleženec vnesti svoje ime in priimek, e-poštni naslov in telefonsko številko,mesto, izbrati eno od 3 velikosti kolesa (set 1 – Za otroke od 6 do 8 let; set 2 – Za otroke od 9 do 11 let; set 3 – Za otroke nad 11 let), objaviti fotografijo na zadano temo „Začetek dne z žitaricami Nestlé“. Na fotografiji se mora med drugim videti tudi škatla katerih koli Nestléjevih žitnih kosmičev, in samo takšne fotografije bodo sodelovale na natečaju

30 Udeležencev, ki jih bo izbrala tričlanska žirija v sestavi (Marko Erben – oblikovalec v kreativni agenciji, Marina Vukoje – Brand Manager za žitarice Nestle in Katarina Exle – Digital Director v Drap agenciji). Žirija bo po koncu natečaja izbrala 30 dobitnikov z najbolj ustvarjalnimi fotografijami.

Oglasi

Imena 30 dobitnikov bodo objavljena v 7 delovnih dneh po koncu nagradnega natečaja, in sicer na spletni strani www.nestle.si/bikepromo. Vsak Dobitnik bo osvojil 1 komplet kolesa in čelade glede na izbiro velikosti kolesa pri prijavi na natečaj proizvajalca Planet Bike Co. Organizator bo dobitnike kontaktiral prek e-poštnega naslova, ki jo ga vnesli na spletni strani pri prijavi. Dobitnik je dolžan v sedmih 7 dneh dostaviti svoje osebne podatke (naslov), potrebne za organizacijo dostave in prevzema nagrade.

Za podrobnosti o tekmovanju in udeležbi kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi