Oglasi

NIMM2 nagradna igra 2020

Oglasi

NIMM2 nagradna igra se izvaja na območju Republike Slovenije in traja od vključno 15. julija 2020 do vključno 31. avgusta 2020.

Nagradni sklad
7 x Nimm2 polaroidni fotoaparat INSTAX MINI – v vsakem od v nadaljevanju navedenih sedmih žrebov bo izžreban en nagrajenec za polaroidni fotoaparat;
70 x Nimm2 poletna okrogla brisača – v vsakem od v nadaljevanju navedenih sedmih žrebov bo izžrebano deset nagrajencev za brisačo;
140 x Nimm2 poletni nahrbtnik z Nimm2 izdelki – v vsakem od v nadaljevanju navedenih sedmih žrebov bo izžrebano dvajset nagrajencev za poletni nahrbtnik

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji ter so davčni rezidenti Republike Slovenije.

Posamezniki lahko sodelujejo v nagradni igri na sledeča dva načina:

  1. na spletno mesto naložiš kreativno fotografijo / selfie z Nimm2 izdelkom ali
    ali
  2. na [email protected] pošlješ zgodbo (do 300 znakov), v kateri opišeš s kom bi delil Nimm2 bonbone in zakaj.
    V naslednjem koraku (po oddani fotografiji ali zgodbi) bo udeleženec prejel povratno e-mail sporočilo, da je vključen v končno žrebanje za nagrade. Udeleženec mora fotografijo oz. zgodbo shraniti, saj se po žrebu preveri ali je nagrajenec tisti, ki je napisal zgodbo oz. naredil fotografijo.

Sodelujoči se s sodelovanjem v nagradni igri strinja z objavo svojih podatkov (ime in priimek) za namene obveščanja o nagrajencih na spletni strani www.nimm2.si.

Oglasi

V nagradni igri je mogoče sodelovati večkrat z različnimi fotografijami oz. zgodbami. Žrebanje poteka enkrat na teden in v vsakem tednu je lahko sodelujoči izžreban samo za eno nagrado. Torej vsaka oseba lahko dobi več nagrad, ampak se mora v sodelovanje zato prijaviti večkrat in v različnih tednih.

Žrebanje bo izvedeno 6x tedensko:
žreb: 29. julija (v žrebu so vsi, ki so sodelovali od vključno 22.7. do vključno 28.7. do 00:00)
žreb: 5. avgusta (v žrebu so vsi, ki so sodelovali od vključno 29.7. do vključno 4.8. do 00:00)
žreb: 12. avgusta (v žrebu so vsi, ki so sodelovali od vključno 5.8. do vključno 11.8. do 00:00)
žreb: 19. avgusta (v žrebu so vsi, ki so sodelovali od vključno 12.8. do vključno 18.8. do 00:00)
žreb: 26. avgusta (v žrebu so vsi, ki so sodelovali od vključno 19.8. do vključno 25.8. do 00:00)
žreb: 2. septembra (v žrebu so vsi, ki so sodelovali od vključno 26.8. do vključno 31.8. do 00:00)

Izžrebani nagrajenci bodo o prejemu nagrade v roku 3 delovnih dni, od dneva žreba, obveščeni ali preko oddanega elektronskega naslova in v roku 7 dni objavljeni z imenom in priimkom objavljeni na spletni strani www.nimm2.si.

Nagrade bodo nagrajenci prejeli po pošti na naslov, ki ga sporočijo na e-naslov [email protected] v roku 7 delovnih dni po prejemu obvestila organizatorja o nagradi. Nagrada bo na pošto oddana najkasneje v roku 1 meseca.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi