Oglasi

O nagradnih igrah na portalu

Oglasi

Veliko ljudi obožuje bonbone in zato jih podjetja organizirajo. V Sloveniji nagradne igre ne morejo biti povezane samo z nakupom izdelkov ali storitev. Udeležba v vsaki nagradni igri je brezplačna. Kljub temu podjetja še naprej organizirajo nagradne igre, tudi tista z velikimi in dragocenimi nagradami.

Za nas kot vas je to odlična novica. Druga odlična novica pa je, da smo zagnali ta portal, da bodo lažje spremljali in odigrali nagradne igre. Na spletnem mestu lahko vsak dan pričakujete nove nagradne igre. In da jih boste lažje spremljali, postanite naš Facebook oboževalec, saj podatke o nagradnih igrah objavljamo tudi na naši Facebook strani.

Obstajajo mnenja, da je vse kopirano na našem spletnem mestu, mi pa vam bomo pokazali, da je vsa vsebina koristna za vse, ki radi igrajo nagradne palice, ker natančno beremo vsa pravila in na stran postavimo pomembnejše informacije o nagradnih igrah.

Upamo, da vam je všeč vsebina in zasnova spletnega mesta in da boste zlahka našli tiskovine, ki jih želite igrati. Če imate kakršne koli predloge ali vprašanja, nam pišite na e-poštni naslov, ki ga najdete na dnu strani.

Želimo vam veliko sreče pri igranju nagradnih nagrad!

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi