Oglasi

Objavite svoje nagradne igre na našem portalu

Oglasi

Če organizirate nagradne igre za vaše podjetje ali spletno mesto, nam lahko pošljete informacije in materiale za objavo, ker je objava posameznih nagradnih točk brezplačna. Za objavljanje ni dodatnih zahtev. Kratko različico pravil lahko napišete sami, lahko pa tudi mi. Za vsako objavo nagradnih nagrad naredimo ločen članek, ki jasno prikazuje:

  • trajanje žrebanja nagrad
  • nagrade
  • pogoj za sodelovanje
  • izbor in razglasitev zmagovalcev

Zakaj bi želeli, da so vaše nagradne igre na portalu nagradnih nagrad? Zagotovo želite, da čim več ljudi ve o vaših nagradnih igrah. In še posebej tisti, ki radi igrajo nagradne igre. Vsi, ki obiščete našo spletno stran, radi igrajo nagradne palice in prav o tem boste najlažje izvedeli vse o potegu, vključno z vašim. Večina uporabnikov nas najde prek internetnega brskalnika, spletno mesto pa oglašujemo tudi prek Googlovih oglasov. Prav tako promoviramo nagradne igre preko naše Facebook strani. Verjamemo, da bodo obiskovalci naše strani tisti, ki bodo še naprej širili informacije o vaših nagradnih igrah in prispevali k uspehu vaše kampanje.

Če imate dodatna vprašanja o objavi žrebanja nagrade na našem spletnem mestu, nas lahko kontaktirate na naslednji e-naslov  info-nagradne (AT) nagradneigresi.com
Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in pomagali pri promociji vaših nagradnih nagrad.

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi