OMV nagradna igra 2020: 10 let brezplačnega goriva MaxxMotion

Oglasi

OMV nagradna igra traja od 1.6.2020 do 31.8.2020.

Glavna nagrada: 1 x BREZPLAČNO GORIVO ZA 10 LET* (žrebanje: 4. september 2020)
Končna vrednost nagrade tako znaša 10.063,00 € in bo izplačana v Vrednostnih karticah OMV
Dodatne nagrade samo za člane Kluba OMV SMILE & DRIVE: 10 Vrednostnih kartic OMV v vrednosti 100 € (žrebanje: 4. september 2020)
Poletna žreba: 3 x Maxxi oddih v Goriških Brdih z Audijem Q3 Sportback in Vrednostno kartico OMV za 50 €
dve nočitvi v dvoposteljni sobi z zajtrkom,
lahka večerja po chefovem izboru za dve osebi (3 hodi in kozarec vina)
gurmanska večerja za dve osebi v restavraciji Gredič s 5 hodnim degustacijskim menijem in dobrodošlico z aperitivom),
vikend uporabo vozila Audi Q3 Sportback in
Vrednostno kartico za gorivo MaxxMotion za 50 €.

Sodelovanje v nagradni igri je možno na več enakovrednih načinov. Nakup izdelkov na bencinskih servisih OMV ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodelovanje v nagradni igri bo omogočeno le osebam, ki bodo imele pri dostopu do spletne strani nagradne igre ali mobilne strani nagradne igre aktivirane ustrezne nastavitve npr. omogočen javascript, posodobljen brskalnik ipd.

Vsak sodelujoči mora najprej pridobiti unikatno kodo za sodelovanje. Kodo je možno pridobiti na naslednji način:

1) na letaku »10 LET BREZPLAČNEGA GORIVA MAXXMOTION«, ki se ga pridobi na bencinskih servisih OMV, ob vsakokratnem nakupu vsaj 25 l katerega koli goriva v času trajanja nagradne igre; vozniki motornih vozil z dvema kolesoma prejmejo letak z unikatno kodo ob natočenih vsaj 12 l goriva;
2) ob točenju goriv OMV MaxxMotion 100plus ali OMV MaxxMotion Diesel (na katerih servisih je na voljo gorivo MaxxMotion Diesel lahko preverite TUKAJ) in izpolnjenem pogoju iz prejšnje alineje pridobite dva letaka.
Večkratno sodelovanje v nagradni igri je dovoljeno, pri čemer morajo udeleženci za vsakokratno prijavo uporabiti novo unikatno kodo. Maksimalno število kod, ki se jih upošteva v nagradni igri je 40 kod na sodelujočo osebo (z eno kartico zvestobe OMV SMILE & DRIVE oziroma enim e-poštni naslovom).

Večkratno sodelovanje v nagradni igri je dovoljeno, pri čemer morajo udeleženci za vsakokratno prijavo uporabiti novo unikatno kodo.

a) sodelovanje s skeniranjem QR kode
Sodelujoči mora za sodelovanje imeti na voljo ustrezen mobilni telefon ali aplikacijo za skeniranje QR kod. QR koda sodelujočega poveže na spletno stran nagradne igre, pri čemer se unikatna koda avtomatično zapiše, zato je sodelujočemu ni potrebno vnašati.

b) sodelovanje z vnosom unikatne kode na spletni strani
Sodelujoči v nagradni igri mora vpisati unikatno kodo v vnosno polje, ki se nahaja na spletni strani nagradne igre: www.maxxinagrade.si

c) sodelovanje brez nakupa s pripravo in oddajo zgodbe na temo “Zakaj točim gorivo MaxxMotion?«
Sodelujoči mora napisati in oddati avtorsko zgodbo na temo »Zakaj točim gorivo MaxxMotion?« in jo poslati na naslov OMV Slovenija d. o. o., Ulica 15. maja 19, 6000 Koper, s pripisom »10 let brezplačnega goriva MaxxMotion«.
Prispevek mora obsegati med 1.500 in 2.500 znakov brez presledkov, opremljen mora biti z naslovom razmišljanja ali zgodbe »Zakaj točim gorivo MaxxMotion?«. Prispevek je lahko napisan ročno ali na računalniku. V kolikor obsega več kot eno stran, morajo biti različni listi speti skupaj. Na koncu prispevka naj bo naveden avtor in naslov.
Prispevek pošljete po pošti in mu priložite svoje osebne podatke: ime, priimek, e-poštni naslov, poštno številko ali pa svojo številko kartice OMV SMILE & DRIVE in poštno številko. Z njim lahko enakovredno sodelujete v posamičnem nagradnem žrebanju.

d) sodelovanje brez nakupa s posredovanjem odgovora na nagradno vprašanje
Organizator bo v času trajanja nagradne igre na spletni strani nagradne igre objavil nagradno vprašanje, na katerega mora sodelujoči pravilno odgovoriti. Spletno povezavo do strani, kjer bo nagradno vprašanje objavljeno bo organizator posredoval preko različnih kanalov kot na primer: oglasi, Facebook stran OMV Filling Stations, spletne strani omv.si ali e-poštnih novic.

POLETNI ŽREBANJI:

  1. krog žrebanja – 7. 7. 2020. Upoštevane bodo vse prijave, oddane med 1.6.2020 in 30.6.2020 do 24:00:
    3 X Maxxi oddih v Goriških Brdih
  2. krog žrebanja – 7. 8. 2020. Upoštevane bodo vse prijave, oddane med 1.7.2020 in 31.7.2020 do 24:00:
    3 X Maxxi oddih v Goriških Brdih

GLAVNO ŽREBANJE 4.9.2020.
1 X gorivo v vrednosti 10 letne povprečne porabe osebnega vozila v Sloveniji, izplačano v Vrednostnih karticah OMV (10.063,00 €).
V glavni žreb se uvrstijo zgolj sodelujoči, ki v nagradni igri sodelujejo vsaj trikrat (3) in svojo vsakokratno prijavo, oddano med 1.6.2020 in 31.8.2020 do 24:00, izvedejo na enak način t.j. 3 x z enakim e-naslovom ali 3 x z isto številko kartice zvestobe OMV SMILE & DRIVE oziroma vsaj 3 zabeležene unikatne kode na svojem uporabniškem računu – Moje kode.

DODATNO ŽREBANJE ZA ČLANE KLUBA OMV SMILE & DRIVE: 4.9.2020.
10 X Vrednostna kartica OMV za 100 EUR

Nagrajencem bodo nagrade izročene s strani organizatorja. O načinu in kraju ter času prevzema nagrad bodo nagrajenci obveščeni s strani organizatorja preko e-pošte v roku 14 delovnih dni po zaključku nagradne igre. Če se posamezni nagrajenec na obvestilo o prevzemu nagrade ne odzove (npr. ne posreduje zahtevanih podatkov v pisni obliki ali preko e-pošte ali po telefonu) v roku 14 dni od prejema obvestila (ali v drugem roku, ki je naveden v obvestilu), ali pa nagrade ne prevzame, kot je v obvestilu navedeno oziroma se nagradi odpove, izgubi pravico do nagrade.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi