OMV nagradna igra 2021: Bugatti

Oglasi

Trajanje:

OMV nagradna igra in prodajna akcija kolekcije Bugatti Prestigio poteka od 1.10.2021 do vključno 16.1.2022

Nagrade:

GLAVNA NAGRADA:
1x Doživetje za dva v Vili Podvin
Nagrada vključuje doživetje za dva v Vili Podvin z 9-hodno večerjo z izborom vin Vile Podvin ter nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v Vili Podvin.
Vila Podvin se ponaša z Michelinovo zvezdico, v njej pa svoje kuharske mojstrovine ustvarja priznani chef Uroš Štefelin.

MESEČNE NAGRADE:
Odlični kuhunjski pripomočki priznane blagovne znamke BUGATTI, ki bodo s svojim elegantnim videzom izpopolnili izgled vaše kuhinje.

  • 3x mešalnik BUGATTI VELA
  • 3x opekač BUGATTI VOLO
  • 3x ožemalnik BUGATTI VITA

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri lahko sodelujete tudi s pripravo in oddajo zgodbe na temo “Moje izkušnje v kuhinji”.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradnem žrebanju. Enakovredno se lahko sodeluje tudi z oddajo avtorske zgodbe. Sodelujoči mora napisati in oddati avtorsko zgodbo na temo ” Moje izkušnje v kuhinji” in jo poslati na naslov OMV Slovenija, d. o. o., Ulica 15. maja 19, 6000 Koper, s pripisom “Bugatti nagradna igra”. Prispevek mora obsegati med 1.500 in 2.500 znakov brez presledkov, opremljen mora biti z naslovom razmišljanja ali zgodbe “Moje izkušnje v kuhinji”. Prispevek je lahko napisan ročno ali na računalniku. V kolikor obsega več kot eno stran, morajo biti različni listi speti skupaj.


Kupci na bencinskih servisih OMV v Sloveniji, ki sodelujejo v prodajni akciji kolekcije Bugatti Prestigio, prejmejo zbirni kupon, ki služi za zbiranje in lepljenje bonus nalepk. Ko je na zbirnem kuponu zbranih in nalepljenih 15 bonus nalepk zelene ali modre barve, je omogočen nakup ene od izdelkov kolekcije Bugatti Prestigio po akcijski ceni.

Vsi člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE, ki boste z isto kartico zvestobe OMV SMILE & DRIVE do 16. januarja 2021 kupili vsaj tri izdelke BUGATTI iz promocijske akcije BUGATTI PRESTIGIO, se boste samodejno uvrstili v žrebanje.

Nakup goriv višje kakovosti MaxxMotion 100plus ali MaxxMotion Diesel samo članom kluba S&D prinese zlate nalepke, nakup teh in preostalih goriv pa kupcu, ki ni član Kluba Smile& Drive, prinese zelene oz. modre nalepke. Za vsak nakup v vrednosti nad 10 € na bencinskih servisih OMV kupec prejme eno bonus nalepko zlate ali zelene barve, odvisno od tipa kupljenega goriva. Od 10 do 19,99 € prejme 1 nalepko, od 20 do 29,99 € prejme 2 nalepki. Za vsak nadaljnji nakup v vrednosti 10€ prejme dodatno nalepko zlate ali zelene barve.

Vozniki večjih vozil prejmejo ob nakupu modro bonus nalepko za vsak nakup v vrednosti nad 50 €. Od 50 € do 99,99 € prejmejo 1 nalepko modre barve, od 100 € do 149,99 € prejmejo 2 nalepki modre barve. Za vsak nadaljnji nakup v vrednosti 50 € prejmejo dodatno nalepko modre barve. Za večje vozilo se štejejo vsa vozila s prostornino rezervoarja več kot 100 litrov. Organizator lahko za določeno obdobje podeli kupcem tudi več nalepk (npr. dvojno število) kot je to navedeno v točki 4.

O tem kupce obvesti prek spletne strani in na prodajnih mestih oz. drugih kanalih obveščanja, kot je aplikacija OMV SMILE & DRIVE, preko pošte ali e-pošte članom Kluba OMV SMILE & DRIVE ipd. Nalepk za nakup tobačnih izdelkov in storitev iz avtomatov, poštnih storitev, plačevanja položnic in ob uporabi storitve Multi točka ter za nakup storitev in izdelkov, za katere zakonodaja omejuje ali prepoveduje izvajanje marketinških aktivnosti, organizator ne izdaja.

Mesečni žrebanji bosta potekali 18.11.2021 in 16.12.2021, finalno pa 20.1.2022, ko se podeli tudi nagrada za večerjo v Vili Podvin. Ko izpolnite pogoj za sodelovanje v nagradni igri, sodelujete v vsakokratnem naslednjem žrebanju.
Nagrajenci bodo objavljeni na OMV spletni strani.

Pravila

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi