OMV nagradna igra: 100 x POVRNEMO NAKUP E-VINJETE

Oglasi

Trajanje:

OMV nagradna igra poteka od 1.1.2023 do vključno 28.2.2023.

Nagrade:

  • 100 Vrednostnih kartic OMV v vrednosti 110 EUR (vrednost letne e-vinjete).

Način sodelovanja v nagradni igri

Nagradna igra poteka na maloprodajnih bencinskih servisih OMV v Sloveniji v okviru Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE.

Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE. Seznam bencinskih servisov je objavljen na spletni strani www.omv.si

Sodelujoči v nagradni igri so lahko člani Kluba OMV SMILE & DRIVE, ki na bencinskem servisu OMV v Sloveniji v času od 1.1.2023 do 28.2.2023 kupijo letno e-vinjeto za osebno, kombinirano vozilo ali enosledno vozilo in pri nakupu e-vinjete tudi uporabijo kartico OMV SMILE & DRIVE. Ob izpolnitvi pogojev se sodelujoči avtomatično uvrsti v žreb za nagrado.

Vsi člani Kluba OMV SMILE & DRIVE ob nakupu letne e-vinjete vse do konca februarja 2023 prejmete kar dvojne točke zvestobe.

V nagradnem žrebanju posameznik lahko sodeluje 1x s svojim prvim nakupom letne vinjete v času trajanja igre. Ne glede na izpolnjevanje pogojev za sodelovanje, v nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v
OMV Slovenija, zaposleni na bencinskih servisih OMV v Sloveniji ter njihovi ožji družinski člani.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo potekalo 9.3.2023 na sedežu podjetja OMV Slovenija, d.o.o., ob prisotnosti 3-članske komisije. Komisija lahko zaseda tudi na daljavo, če razmere to zahtevajo.

V nagradnem žrebanju lahko sodelujejo le člani Kluba OMV SMILE & DRIVE. Če član Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE ne želi sodelovati v nagradni igri, kljub izpolnjenemu pogoju, lahko to sporoči na brezplačno telefonsko številko kontaktnega centra OMV SMILE & DRIVE 080 22 12 ali na elektronski naslov [email protected]. S tem bo izključen iz nagradnega žrebanja.

Objava nagrajencev

Imena nagrajencev bodo objavljena po žrebu, ki bo 9. marca 2023.

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.omv.si v desetih delovnih dneh po žrebanju in bodo o prejemu nagrade obveščeni po elektronski ali navadni pošti.

Pravila OMV nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi