OMV nagradna igra: 100 x POVRNEMO NAKUP E-VINJETE

Oglasi

Trajanje:

OMV nagradna igra poteka od 1.1.2023 do vključno 28.2.2023.

Nagrade:

  • 100 Vrednostnih kartic OMV v vrednosti 110 EUR (vrednost letne e-vinjete).

Način sodelovanja v nagradni igri

Nagradna igra poteka na maloprodajnih bencinskih servisih OMV v Sloveniji v okviru Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE.

Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE. Seznam bencinskih servisov je objavljen na spletni strani www.omv.si

Sodelujoči v nagradni igri so lahko člani Kluba OMV SMILE & DRIVE, ki na bencinskem servisu OMV v Sloveniji v času od 1.1.2023 do 28.2.2023 kupijo letno e-vinjeto za osebno, kombinirano vozilo ali enosledno vozilo in pri nakupu e-vinjete tudi uporabijo kartico OMV SMILE & DRIVE. Ob izpolnitvi pogojev se sodelujoči avtomatično uvrsti v žreb za nagrado.

Vsi člani Kluba OMV SMILE & DRIVE ob nakupu letne e-vinjete vse do konca februarja 2023 prejmete kar dvojne točke zvestobe.

V nagradnem žrebanju posameznik lahko sodeluje 1x s svojim prvim nakupom letne vinjete v času trajanja igre. Ne glede na izpolnjevanje pogojev za sodelovanje, v nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v
OMV Slovenija, zaposleni na bencinskih servisih OMV v Sloveniji ter njihovi ožji družinski člani.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo potekalo 9.3.2023 na sedežu podjetja OMV Slovenija, d.o.o., ob prisotnosti 3-članske komisije. Komisija lahko zaseda tudi na daljavo, če razmere to zahtevajo.

V nagradnem žrebanju lahko sodelujejo le člani Kluba OMV SMILE & DRIVE. Če član Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE ne želi sodelovati v nagradni igri, kljub izpolnjenemu pogoju, lahko to sporoči na brezplačno telefonsko številko kontaktnega centra OMV SMILE & DRIVE 080 22 12 ali na elektronski naslov smile-[email protected]. S tem bo izključen iz nagradnega žrebanja.

Objava nagrajencev

Imena nagrajencev bodo objavljena po žrebu, ki bo 9. marca 2023.

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.omv.si v desetih delovnih dneh po žrebanju in bodo o prejemu nagrade obveščeni po elektronski ali navadni pošti.

Pravila OMV nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi