OMV nagradna igra: MIKI MIŠKA IN PRIJATELJI IN NAGRADNI IGRI ZA VIKEND V PARIZU

Oglasi

Trajanje:

OMV nagradna igra poteka od 1.3.2023 do vključno 11.6.2023, pri čemer se bonus nalepke zbirajo od 1.3.2023 do vključno 4.6.2023, zbirne kupone pa je mogoče unovčiti do vključno 11.6.2023 oz. do prodaje zalog, kar nastopi prej.

Nagrade:

 • 1 x Izlet za vso družino v Pariz z ogledom koncerta Disney100
  • Štiri vstopnice za obisk koncerta Disney100 v Parizu
  • Letalski prevoz Ljubljana–Pariz–Ljubljana
  • Nastanitev za dve noči v Parizu
 • 30 x Vrednostna kartica OMV za 100 EUR

O koncertu Disney100: V največji evropski koncertni dvorani Paris La Défense bodo ob filharmoničnem orkestru v živo zazvenele Disneyjeve klasike, kot so pesmi Pepelke, Aladina, Levjega kralja, … in legendarne melodije iz filmov, kot so Vojna zvezd in Pirati s Karibov. Več v napovedniku – TUKAJ

Udeleženci nagradne igre

Nagrado lahko prejme samo oseba, ki ima slovensko davčno številko

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradnem žrebanju.

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE lahko zadenete vznemirljive nagrade!

V nagradni igri lahko sodelujete vsi člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z nakupom kozarca iz kolekcije Disneyjeva Miki Miška in prijatelji.

Kako sodelovati?

Popolnoma enostavno:

 1. vpišite številko dobavnice na računu,
 2. vpišite številko kartice OMV SMILE & DRIVE, s katero ste opravili nakup,
 3. vpišite število kupljenih kozarcev na tem računu.

V žreb se vpišete na spletni strani www.omv.si/zadeni-pariz ali preko povezave na QR kodi, ki jo najdete na zbirnem kuponu. Na spletni strani izpolnite spletni obrazec, kjer vpišite številko dobavnice na računu, na katerem je razvidno, da ste opravili nakup, s katerim lahko sodelujete v nagradni igri; številko svoje aktivne kartice OMV SMILE & DRIVE, s katero ste opravili nakup, s katerim lahko sodelujete v nagradni igri ter označite število pogojev (število pridobljenih/kupljenih kozarcev na računu), ki jih izpolnjujete z navedenim računom. Naenkrat z enim računom lahko sodelujete z največ 6 pogoji (6 kozarci). Na primer: če ste hkrati kupili 2 kozarca iz kolekcije MIKI MIŠKA IN PRIJATELJI, izpolnjujete 2 pogoja in označite številko 2. V tem primeru si povečate možnost osvojitve nagrade. Z vsakim dodatnim računom s kupljenim izdelkom MIKI MIŠKA IN PRIJATELJI si lahko povečate možnosti za osvojitev nagrad, saj lahko z vsakim računom, na katerem je izpolnjen vsaj en pogoj, sodelujete v nagradni igri.

Enakovredno lahko sodelujte tudi z oddajo avtorske zgodbe na temo Jaz, Miki Miška in prijatelji. Sodelujoči mora poslati napisani tekst z avtorsko zgodbo na temo “Jaz, Miki Miška in prijatelji” in jo poslati na naslov OMV Slovenija, d. o. o., Ulica 15. maja 19, 6000 Koper, s pripisom nagradna igra »Miki Miška in prijatelji« “. Prispevek mora obsegati med 1.500 in 2.500 znakov brez presledkov, opremljen mora biti z naslovom razmišljanja ali zgodbe “Jaz, Miki Miška in prijatelji”. Prispevek je lahko napisan ročno ali na računalniku. V kolikor obsega več kot eno stran, morajo biti različni listi speti skupaj.

Prispevku priložite svoje osebne podatke: ime, priimek, e-poštni naslov, svojo številko kartice OMV SMILE & DRIVE in poštno številko. Z njim lahko enakovredno sodelujete v vseh nagradnih žrebanjih. Upoštevani bodo samo avtorski prispevki v tekstovni obliki, ki jih bomo prejeli najkasneje do 11.6.2023. S prispevkom boste uvrščeni le enkrat v žrebanje nagradne igre. Avtor lahko sodeluje le enkrat z enim prispevkom v posameznem mesečnem nagradnem žrebanju in enkrat v glavnem žrebanju.

Žrebanje nagrad

V žrebanju lahko ob izpolnjenih pogojih nakupa sodelujete večkrat in si s tem povečate možnosti za osvojitev nagrade.

Žrebanje bo 15.6.2023. V žrebanje boste vključeni vsi, ki se boste v žreb vpisali v celotnem obdobju nagradne igre.

Objava nagrajencev

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.omv.si/zadeni-pariz v desetih delovnih dneh po žrebanju in bodo o prejemu nagrade obveščeni po elektronski ali navadni pošti. Nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena, priimka in pošte, v primeru javne podelitve nagrade pa tudi fotografije, na spletni strani organizatorja, na Facebook strani organizatorja ali v morebitnih drugih medijih, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine.

Pravila OMV nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi