OMV nagradna igra: Smile & Play

OMV nagradna igra traja od 24.5.2021 do vključno 11.7.2021 na spletni strani

Skupni sklad za nagrade zajema 24 ekskluzivnih nogometnih žog OMV iz akcije, ki poteka na bencinskih servisih OMV. Vsak teden od začetka nagradne igre bomo trem (3) najboljšim igralcem na lestvici v minulem tednu podelili po eno nogometno žogo. Na koncu bomo med vsemi registriranimi uporabniki v igri Smile & Play izvedli žreb in enemu (1) izžrebancu podelili paket treh nogometnih žog OMV iz akcije. Prav tako bomo vsem registriranim uporabnikom, ki bodo vnesli svojo unikatno trinajstmestno številko kartice OMV SMILE & DRIVE in bodo igro delili naprej na svojih družbenih omrežjih, na kartico podelili 100 točk zvestobe. 100 točk zvestobe bo lahko član Kluba pridobil največ enkrat na teden. Točke bodo pripisane avtomatično na kartico zvestobe, uporabljeno v igri, v največ sedmih delovnih dneh po delitvi igre.

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji.

Sodelovanje v nagradni igri je možno z igranjem igre Smile & Play. Za možnost osvojitve nagrad v nagradni igri je potrebno opraviti registracijo v igro. Nakup izdelkov na bencinskih servisih OMV ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Vsi nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega uporabniškega imena na spletni strani organizatorja, na Facebook strani organizatorja ali v morebitnih drugih medijih, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine. Vsi nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani nagradne igre po zaključku igre oziroma najkasneje v 14 delovnih dneh po žrebu.

O načinu in kraju ter času prevzema nagrad bodo nagrajenci obveščeni s strani organizatorja preko e-pošte v roku 14 delovnih dni po zaključku nagradne igre.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre