Oglasi

Oral B nagradna igra 2020

Oglasi

Oral B nagradna igra poteka od 1. 9. 2020 do vključno 28. 9. 2020 do 24.00 ure v prodajalnah DM drogerie markt d.o.o.

Nagradni sklad vsebuje:
10 x vrednosti bon 100€ za storitve ustnega higienika.
Nagrado lahko koristite do 31.12.2021 pri izbranih ustnih higienikih.

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki sprejmejo pogoje za sodelovanje v nagradni igri. V primeru, da v nagradni igri sodeluje mladoletna oseba, je sodelovanje takšne osebe v nagradni igri veljavno le pod pogojem, da osebo v nagradni igri zastopa njen starš oziroma zakoniti zastopnik.

Sodelovanje v nagradni igri je možno na 2 načina:

  1. V obdobju od 1. 9. 2020 do 28. 9. 2020 v prodajalnah DM opravite nakup katerihkoli izdelkov blagovne znamke ORAL-B v vrednosti 10€ in pošljete prijavo preko SMS sporočila na številko 6111 z naslednjo vsebino: DM številka računa.
    PRIMER
    Prejemnik: 6111
    Tekst: DM A1234-B1-12345

Ko bo sodelujoča oseba poslala sms sporočilo, kot je navedeno v pravilih, bo prejela povratno sporočilo z naslednjo vsebino:
“Pozdravljeni, hvala za sodelovanje v nagradni igri. Shranite račun kot dokazilo o nakupu, žrebanje boZa ponovno sodelovanje opravite nov nakup katerihkoli izdelkov blagovne znamke ORAL-B v vrednosti 10€ ter pošljite novo številko DM računa. Pravila sodelovanja v nagradni igri so objavljena na www.osvoji-nagrado.si.”
Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po veljavnem ceniku operaterja (Telekom Slovenije, A1 Slovenija, T2 in Telemach). Prejeti povratni SMS je brezplačen.
ali

Oglasi

2. V obdobju od 1. 9. 2020 do 28. 9. 2020 pošljete vaš selfie (fotografijo sebe) med ščetkanje zob na:
DOMIO d.o.o., DM, Ulica Lojzeta Spacala 2, 1000 Ljubljana. Upoštevane bodo prijete prijave, poslane do 28.9.2020, pri čemer velja datum poštnega žiga

Vse pravilno poslane prijave, ki bodo prejete na zgoraj naveden način, bodo vnesene v centralno bazo podatkov.

Nagradno žrebanje bo 1.10.2020 v prostorih organizatorja v prisotnosti 3-članske komisije. Žrebanje nagrad bo izvedeno z naključno izbiro oseb s pomočjo računalniške programske opreme.

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.osvoji-nagrado.si. Posameznik je v nagradni igri lahko izžreban le enkrat.

Nagrajence bo organizator nagradne igre obvestil po telefonu ali pošti ter nagrade prijavil pristojnemu davčnemu uradu v Sloveniji. Nagrajenec bo o načinu prevzema nagrade in rokih za prevzem obveščen po telefonu ali pošti. Za prevzem nagrade mora nagrajenec v roku treh dni od prejema poziva posredovati svoje ime, priimek, točen naslov, letnico rojstva in davčno številko. V kolikor nagrajenec podatkov ne sporoči pravočasno, do nagrade ni upravičen. V primeru, ko udeleženec izgubi pravico do nagrade, organizator presodi, ali bo nagrado podelil komu drugemu s ponovnim žrebom ali ne.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi