Oreo nagradna igra 2023: OREO XBOX

Trajanje:

Oreo nagradna igra poteka od 1.3.2023. do 31.3.2023.

Nagrade:

 • 1 x glavna nagrada: VIP nagradno potovanje na nepozabno dirkalno izkušnjo v Barceloni v Španiji v juniju ali juliju 2023 v vrednosti 6.915 EUR z DDV, ki obsega:
  • vstopnice za nepozabno dirkalno izkušnjo v Španiji
  • povratni letalski vozovnici z enega od mednarodnih letališč, ki je najbližje kraju bivanja nagrajenca, v juniju ali juliju 2023. Dejanski datum potovanja bo določen do datuma žrebanja glavne nagrade.
  • dve nočitvi v dvoposteljni sobi v hotelu s 4 zvezdicami po izboru organizatorja
  • povratni prevoz med letališčem in hotelom
  • povratni prevoz med hotelom in areno, kjer bo potekala dirkalna izkušnja v Španiji
 • 5 x tedenska nagrada: darilni bon Big Bang za blago, vsak v vrednosti 1200 EUR
 • 62 x tedenska nagrada: darilni boni Steam za spletno mesto: https://store.steampowered.com/, vsak v vrednosti 30 EUR. Ti darilni boni so veljavni do 31. 12. 2023.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri smejo sodelovati vse polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup ni pogoj za sodelovanje.

1. Za sodelovanje v nagradni igri mora potrošnik v obdobju od 1. marca ob 0:00:01 uri do 31. marca 2023 ob 23:59:59 uri

 • Opraviti enkratni nakup katerih koli piškotov “OREO”, kar zajema tudi pakete omejene izdaje Xbox, ne glede na vrednost posameznega nakupa.
 • Račun, ki velja kot potrdilo o nakupu mora hraniti ves čas trajanja nagradne igre in tudi po njenem zaključku, in sicer do 31. maja 2023, glede na to, da mora nagrajenec na zahtevo organizatorja kot dokazilo o opravljenem nakupu predložiti originalni račun nakupa, ki vsebuje edinstveno številko računa.
 • Potrošnik mora nato obiskati spletno mesto www.oreo.eu (po opravljenem zgoraj opisanem nakupu katerih koli zgoraj navedenih piškotov »OREO«) in se registrirati z vnosom številke računa ter svojega e-poštnega naslova, imena in priimka, kontaktne telefonske številke ter potrditve, da ima najmanj 18 let (označiti s kljukico v ustreznem polju).
 • Poleg tega mora potrošnik ob registraciji na spletnem mestu www.oreo.eu kot dokazilo o nakupu predložiti, tj. naložiti, fotografijo potrdila o nakupu. Če fotografije iz kakršnega koli razloga ni mogoče naložiti na spletno mesto www.oreo.eu, mora udeleženec poslati fotografijo računa kot dokazilo o nakupu na elektronski naslov [email protected] z vsemi zgoraj navedenimi podatki (elektronski naslov, ime in priimek, kontaktna telefonska številka in datum rojstva).

Če tehničnega razloga za neuspešno registracijo na spletnem mestu www.oreo.eu, kot je na primer nepravilno delovanje spletnega mesta, ni, organizator ne bo sprejel registracij s številko računa s predložitvijo po elektronski pošti.

En račun oz. številka računa daje udeležencu pravico do ene same prijave za sodelovanje v nagradni igri. Udeleženec, ki se bo poskušal registrirati z vnosom naključne številke računa, bo diskvalificiran.

2. Sodelovanje po elektronski pošti: V nagradni igri lahko posameznik sodeluje tudi brez nakupa piškotov OREO, in sicer tako, da pošlje elektronsko sporočilo na e-poštni naslov [email protected]. V elektronskem sporočilu mora sodelujoči označiti, da soglaša s pravili in splošnimi pogoji nagradne igre, in predložiti naslednje podatke: ime in priimek, naslov, datum rojstva in telefonsko številko. Udeleženec mora poleg tega priložiti 3 fotografije, ki prikazujejo najmanj 3 osebe, ki uživajo v igranju iger.
V primeru sodelovanja po elektronski pošti lahko organizator sam odloči, ali je prijava udeleženca veljavna ali ne, če v elektronski pošti manjka kateri od zahtevanih elementov.

OBDOBJA ŽREBANJ V OKVIRU NAGRADNE IGRE

Udeleženci se lahko prijavijo za sodelovanje v žrebanju v okviru nagradne igre od 1. marca 2023 ob 0:00:01 uri do 31. marca 2023 ob 23:59:59 uri.
V tej nagradni igri je šest različnih obdobij sodelovanja v žrebanju:

 1. TEDEN: S prijavo v obdobju od 1. marca 2023 do 5. marca 2023 udeleženec sodeluje v tedenskem žrebanju 8. marca 2023 do 12:00 ure.
  Izžrebali bomo enega dobitnika darilnega bona Big Bang in 10 dobitnikov darilnega bona Steam.
 2. TEDEN: S prijavo v obdobju od 6. marca 2023 do 12. marca 2023 udeleženec sodeluje v tedenskem žrebanju 15. marca 2023 do 12:00 ure.
  Izžrebali bomo enega dobitnika darilnega bona Big Bang in 14 dobitnikov darilnega bona Steam.
 3. TEDEN: S prijavo v obdobju od 13. marca 2023 do 19. marca 2023 udeleženec sodeluje v tedenskem žrebanju 22. marca 2023 do 12:00 ure.
  Izžrebali bomo enega dobitnika darilnega bona Big Bang in 14 dobitnikov darilnega bona Steam.
 4. TEDEN: S prijavo v obdobju od 20. marca 2023 do 26. marca 2023 udeleženec sodeluje v tedenskem žrebanju 29. marca 2023 do 12:00 ure.
  Izžrebali bomo enega dobitnika darilnega bona Big Bang in 14 dobitnikov darilnega bona Steam.
 5. TEDEN: S prijavo v obdobju od 27. marca 2023 do 31. marca 2023 udeleženec sodeluje v tedenskem žrebanju 5. aprila 2023 do 12:00 ure.
  Izžrebali bomo enega dobitnika darilnega bona Big Bang in 10 dobitnikov darilnega bona Steam.

ŽREBANJE GLAVNE NAGRADE: med vsemi veljavnimi prijavami iz obdobja od 1. marca 2023 do 31. marca 2023 bo 5. aprila 2023 do 14:00 ure izžreban dobitnik glavne nagrade.

 • sta oseba lahko katero od TEDENSKIH nagrad osvoji samo enkrat.
 • Dobitnik TEDENSKE nagrade je lahko tudi dobitnik GLAVNE nagrade.

Objava nagrajencev

Nagrajenci bodo objavljeni na spletnih mestih www.oreo.eu in www.mpg.si najkasneje do 30. aprila 2023.

Obveščanje nagrajencev

Organizator bo nagrajenca o osvojeni nagradi obvestil v 8 dneh po žrebanju s poslanim SMS-sporočilom na navedeno kontaktno telefonsko številko ali z elektronskim sporočilom na elektronski naslov, ki ga je nagrajenec navedel ob prijavi, ter ga pozval, naj mu v roku 48 ur posreduje davčno številko, datum rojstva in poštni naslov, na katerega mu bo nagrada dostavljena.
Če se nagrajenec v roku 48 ur ne odzove na telefonski klic organizatorja in ne predloži potrebnih dodatnih informacij, izgubi pravico do nagrade, ki bo podeljena rezervnemu nagrajencu, kot je pojasnjeno v točki VII. teh pravil in splošnih pogojev. Organizator ni odgovoren za zamudo udeleženca pri prevzemu nagrade, če ta iz kakršnega koli razloga spregleda elektronsko pošto ali SMS-sporočilo.

Prevzem nagrad

Organizator bo nagrade nagrajencem dostavil po pošti ali s kurirsko službo na naslove, ki jih bodo navedli nagrajenci in ki se lahko nahajajo izključno na območju Republike Slovenije, in sicer najpozneje do 30. aprila 2023.
Ob prevzemu nagrade je nagrajenec dolžan podpisati soglasje za prevzem nagrade.

Pravila Oreo nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete www.oreo.eu

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre