Oglasi

Oreo tvojega dne

Oglasi

Trajanje:

Nagradni natečaj “Oreo tvojega dne” poteka v času od 01.06.2023 od 10:00 do 30.06.2023 do 23:59:59

Nagrade

 • Glavna nagrada:
  • 1 x darilni bon v vrednosti 2.000€ za nakupovanje s stilistom v Supernovi Slovenija, ki vključuje:
   • Nakupovanje s stilistko Anjo Medle (največ 3 ure), ki je tudi prejemnica nagrade Elle Style 2023 v kategoriji mladi talent
   • Personalizirano svetovanje
   • Profesionalno snemanje Reels in Instagram zgodbe o celotni izkušnji z zmagovalcem
   • Glavno nagrado lahko zmagovalec izkoristi do konca leta 2023
 • Tedenske nagrade:
  • 30 x darilni bon v vrednosti 100€ za modno nakupovanje v Supernovi
   • Tedenske nagrade je mogoče unovčiti v roku 4 let

Udeleženci nagradne igre

Udeleženci nagradnega natečaja so lahko vse polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

V nagradnem natečaju ne smejo sodelovati: zaposleni, lastniki in vodstvo organizatorja in/ali njihovi ožji družinski člani, kot so zakonci ali osebe, s katerimi živijo v življenjski skupnosti, ki je po zakonu enakovredna zakonski zvezi, otroci, vnuki, posvojenci, bratje in sestre ter starši ali posvojitelji; osebe, ki neposredno sodelujejo pri pripravi nagradnega natečaja in razglasitvi nagrajencev.

Način sodelovanja v nagradni igri

Igraj se z OREO ORIGINAL nalepkami, da ustvariš elegantne kombinacije oblačil in modnih dodatkov, deli svoje virtualne stajlinge z nami in se poteguj za zmago.

1. Fotografiraj svoj ritual z Oreo piškoti
2. Deli fotografijo v svoji Instagram zgodbi
3. Označi profil @oreo_slovenija

Ena oseba lahko fotografira in objavi neomejeno število zgodb na Instagramu, vendar je lahko samo enkrat razglašena za zmagovalca nagradnega natečaja.

Da bi lahko sodelovali v natečaju, mora udeleženec:

 • imeti “odklenjen” profil na družbenem omrežju Instagram
 • poiskati in preizkusiti katerikoli okus Oreo piškotov
 • Rituali na fotografijah so lahko npr. branje knjige ali gledanje filma/serije, sprehod po parku, jutranja kava, odmor v službi, videoklic s prijatelji ob Oreo piškotih. Potrebno je fotografirati vsakdanja okolja, situacije ali ljudi z Oreo piškoti v kadru.
Oglasi

Udeleženec nagradnega natečaja zagotavlja, da je avtor in izključni imetnik vseh avtorskih pravic na objavljeni fotografiji, to pomeni, da ne obstajajo avtorske, sorodne in druge pravice ter zahtevki tretjih oseb, da je izključno on pooblaščen za dajanje soglasja za uporabo, javno objavo, javno razstavo ali razpolaganje z objavljeno fotografijo.

Izbira – rezglasitev zmagovalcev

Kriteriji, na podlagi katerih bodo izbrani potencialni nagrajenci v tem natečaju, so kreativnost, izražena v uporabi Oreo nalepk glede na tedenske izzive pri ustvarjanju udeleženčevega modnega videza, kot tudi dejstvo, da sama zgodba sledi vrednotam, ki jih podpira Znamka Oreo, predvsem pripravljenost na avanturo, zabavo, igro in druženje.

Strokovna žirija bo izbrala skupno 30 tedenskih zmagovalcev in 1 glavnega zmagovalca.

TEDENSKA NAGRADA

Zmagovalci tedenskega tekmovanja bodo izbrani v naslednjih terminih:

 • 13.06.2023: sodelujejo udeleženci, ki so objavili zgodbo v skladu s pravili in pogoji sodelovanja v tem nagradnem natečaju v obdobju od 01.06.2023 ob 10:00 uri do 11.06.2023 ob 09:59:59 uri. Izbranih bo 11 zmagovalcev
 • 20.06.2023: sodelujejo udeleženci, ki so objavili zgodbo v skladu s pravili in pogoji sodelovanja v tem nagradnem natečaju v obdobju od 11.06.2023 ob 10:00 uri do 18.06.2023 ob 09:59:59 uri. Izbranih bo 7 zmagovalcev
 • 27.06.2023: sodelujejo udeleženci, ki so objavili zgodbo v skladu s pravili in pogoji sodelovanja v tem nagradnem natečaju v obdobju od 18.06.2023 ob 10:00 uri do 25.06.2023 ob 09:59:59 uri. Izbranih bo 7 zmagovalcev
 • 04.07.2023: sodelujejo udeleženci, ki so objavili zgodbo v skladu s pravili in pogoji sodelovanja v tem nagradnem natečaju v obdobju od 25.06.2023 ob 10:00 uri do 30.06.2023 ob 09:59:59 uri. Izbranih bo 5 zmagovalcev.

GLAVNA NAGRADA

Med vsemi udeleženci, ki so sodelovali v nagradnem natečaju med 01.06.2023 ob 10:00 uri do 30.06.2023 do 23:59:59 uri, bo dne 04.07.2023 strokovna žirija izbrala zmagovalca nagradnega natečaja, ki bo prejel glavno nagrado.

Objava nagrajencev

Imena nagrajencev (ime nagrajenčevega Instagram profila) bodo objavljena v 15 dneh po zaključku nagradne igre, v namenski objavi za zmagovalce tedenskega izziva, kot tudi na zgodbi, objavljeno na Instagram strani www.instagram.com/oreo_slovenia/ in na https://www.mpg.si/

Obveščanje o dobljeni nagradi

Udeleženec bo v roku 72 ur od objave na Instagram strani www.instagram.com/oreo_slovenia/ kontaktiran tudi preko »direktnega sporočila« (chata) na socialnem omrežju Instagram, vse z namenom dodatnega obvestila, da so osvojili nagrado in kako jo prevzeti.

Hkrati z obvestilom morebitnih zmagovalcev, da so osvojili nagrado, jih bo Organizator pozval, da v 48 urah od prejema obvestila pošljejo e-mail na: [email protected] in Organizatorju posredujejo določene podatke, vse zaradi preverjanja izpolnjevanja pogojev in podelitve nagrade. Podatki, ki jih mora potencialni nagrajenec posredovati Organizatorju so: ime in priimek, polni naslov za dostavo nagrade, telefonska številka, datum rojstva in davčna številka. Če potencialni nagrajenec navedenih podatkov ne odda v 48 urah od trenutka prejema obvestila, ga bo organizator opomnil, da to stori tisti dan.

Če se morebitni dobitnik nagrade ne odzove na prvi poziv Organizatorja ali ne posreduje podatkov v 48 urah od prejema obvestila v obliki opomina, izgubi pravico do nagrade, nagrada pa se podeli naslednjemu udeležencu, ki ima po mnenju žirije naslednje najboljše kreativno delo za potencialnim zmagovalcem.

Če potencialni nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, predpisanih s temi Pravili (npr. prebivališče izven Republike Slovenije), izgubi pravico do nagrade, njegova nagrada pa se podeli naslednjemu udeleženemu, ki ima po mnenju žirije naslednje najboljše ustvarjalno delo za potencialnim zmagovalcem.

Če morebitni nagrajenec ne odda pravilnih podatkov ali odda tuje podatke, izgubi pravico do nagrade, njegovo nagrado pa prejme naslednji udeleženi, ki ima po mnenju žirije naslednje najboljše kreativno delo za potencialnim zmagovalcem.

Prevzem nagrade

Organizator bo nagrajencu nagrado dostavil v 30 delovnih dneh od dneva zaključka nagradnega natečaja z dostavno službo na navedeni naslov, ob prevzemu nagrade pa je nagrajenec dolžan podpisati ustrezno potrdilo o prevzemu nagrade.

V primeru, da nagrade ni bilo mogoče izročiti nagrajencu brez krivde organizatorja, nagrajenec izgubi pravico do nagrade.

Pravila Oreo nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.instagram.com/oreo_slovenia/

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi