Osvoji free čokolado ali CELOLETNA zaloga JIMMY FANTASTIC ČOKOLADE

Natečaj je organiziran in se izvaja na celotnem ozemlju Republike Slovenije in Republike Hrvaške za vse polnoletne uporabnike v obdobju od 29.4.2021 2021 do 29.5.2021.

Nagradni sklad za pridobitev glavnih nagrad sestavljajo:
1. NAGRADA – CELOLETNA ZALOGA JIMMY FANTASTIC ČOKOLADE
365 čokolad Jimmy Fantastic v 180 -gramskem pakiranju.
2. NAGRADA – MESEČNA ZALOGA JIMMY FANTASTIC ČOKOLADE
30 čokolad Jimmy Fantastic v 180-gramskem pakiranju.
3. NAGRADA – TEDENSKA ZALOGA JIMMY FANTASTIC ČOKOLADE
7 čokolad Jimmy Fantastic v 180 -gramskem pakiranju.

V nagradnem natečaju sme sodelovati vsak polnoletni potrošnik (fizična oseba s stalnim ali prijavljenim prebivališčem v Republiki Sloveniji ali v Republiki Hrvaški), ki na spletni strani arena.jimmy-fantastic.com sodeluje na naslednje načine:
1.Uporabniki na spletni strani arena.jimmy-fantastic.com pregledajo in na način, kot je opisan na spletni strani, ocenijo šale. Ko uporabnik oceni najmanj pet šal, se avtomatsko odpre spletni obrazec, v katerem mora uporabnik vnesti svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, elektronski naslov). Ko uporabnik odda podatke, na vneseni elektronski naslov prejme potrditveno sporočilo, v katerem mora klikniti potrditveno povezavo, s čimer potrdi sodelovanje v nagradnem natečaju. Organizator uporabniku, ki je potrdil sodelovanje s klikom na povezavo, na fizični naslov, ki ga je uporabnik vnesel v spletni obrazec, pošlje 1 (eno) čokolado Jimmy fantastic v 100-gramskem pakiranju.
Uporabnik lahko na navedeni način sodeluje večkrat (t. j. oceni več šal), kljub temu pa je upravičen zgolj do ene nagrade (t. j. Brezplačne čokolade). Ne glede na navedeno lahko uporabnik, ki je že prejel brezplačno čokolado, nadaljuje s sodelovanjem v nagradnem natečaju. S tem se uporabnik avtomatsko uvrsti v izbor za eno izmed treh glavnih nagrad in sicer na način.
2. Uporabnik na spletni strani arena.jimmy-fantastic.com klikne na eno od predlaganih šal in izbere »Uredi šalo«. Izbrano šalo uporabnik spremeni ali napiše svoj predlog. Po oddaji šale se uporabniku odpre spletni obrazec, v katerem mora uporabnik vnesti svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, elektronski naslov) in se strinjati s Pravili in pogoji sodelovanja. Ko uporabnik odda podatke, na vneseni elektronski naslov prejme potrditveno sporočilo, v katerem mora klikniti potrditveno povezavo, s čimer potrdi sodelovanje v nagradnem natečaju. Organizator uporabniku, ki je potrdil sodelovanje s klikom na povezavo, na fizični naslov, ki ga je uporabnik vnesel v spletni obrazec, pošlje 1 (eno) čokolado Jimmy fantastic v 100-gramskem pakiranju.
Poleg tega uporabnik s tem, ko je oddal šalo, sodeluje v tekmovanju za eno izmed treh glavnih nagrad.

Tekmovanje za 3 glavne nagrade poteka na naslednji način:
Oddane šale se shranijo v bazi. Organizator pregleda šale in jih po lastnem izboru objavi na spletni strani. Objavljene šale lahko pregledujejo in ocenjujejo vsi obiskovalci spletne strani arena.jimmy-fantastic.com. Obiskovalci spletne strani šale ocenjujejo z drsanjem kartic v levo in desno, kot je obrazloženo in prikazano na spletni strani. Prvi trije uporabniki – avtorji vnesenih šal, ki do dneva zaključka nagradnega natečaja prejmejo največ glasov (pozitivnih ocen uporabnikov spletne strani), so upravičeni do glavnih nagrad, kot so opredeljene v teh Pravilih.

Organizator bo nagrajencu, ki je upravičen do prejema nagrado na navedeni naslov poslal najkasneje v roku 30 od oddaje podatkov v spletnem obrazcu na spletni strani arena.jimmy-fantastic.com.

Po zaključku natečaja, t. j. 20.5.2021 ob 23:59 uri, bodo na spletni strani vidni uporabniki z največ zbranimi glasovi. Avtorji treh šal, ki so zbrale največ glasov, prejmejo glavne nagrade

Imena nagrajencev skupaj s šalo treh glavnih nagrad bodo objavljena najkasneje v 8 dneh po končanem zboru na spletni strani arena.jimmy-fantastic.com. Prejemniki nagrad bodo o prejeti nagradi obveščeni tudi pisno po elektronski pošti v 8 dneh po žrebanju.

Nagrajenec mora Agenciji posredovati vse potrebne podatke za predajo nagrade (naslov stalnega prebivališča, ki mora biti na ozemlju Republike Slovenije ali Republike Hrvaške) v 7 dneh po prejemu obvestila o upravičenosti do nagrade, poslanega s strani Agencije. V nasprotnem primeru se šteje, da se je nagrajenec odpovedal nagradi.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre