Paloma nagradna igra 2023: Paloma 150 let

Trajanje:

Nova nagradna igra Paloma je na naslednji povezavi www.nagradneigresi.com/tag/paloma/

Paloma nagradna igra poteka od 03.05.2023 od 00:00 ure do 31.05.2023 do 24:00 ure

Nagrade:

 • 1 x IROBOT robotski sesalnik Roomba Combo j7
 • 1 x DYSON brezžični sesalnik V15 Detect Absolute
 • 50 x darilna kartica Mercator v vrednosti 40 EUR

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 3 načine, in sicer:

 • (A) na podlagi poslanega SMS sporočila s številko računa
 • (B) na podlagi spletne prijave s številko računa
 • (C) na podlagi spletne prijave z odgovorom na nagradno vprašanje

(A): SMS sporočilo (z nakupom):

 1. korak: udeleženec v času trajanja nagradne igre v okviru enega nakupa kupi vsaj dva (2) izdelka Paloma v eni od prodajaln Mercator ali preko spleta in obdrži račun.
 2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo PALOMA in številko računa, na katerem je razviden nakup vsaj dveh izdelkov PALOMA – primer: »PALOMA 15664-11-50567«.
 3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštno številko). Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedama DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA Ana Novak 2250). Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje. Če se udeleženec s splošnimi pogoji ne strinja ali osebnih podatkov ne posreduje, v nagradni igri ne more sodelovati.

  (B): na podlagi spletne prijave s številko računa z vpisom na spletni strani www.paloma.si/si/150-let/mercator, kjer uporabnik vpiše naslednje podatke: številka računa, na katerem je razviden nakup vsaj dveh izdelkov PALOMA, ime, priimek,
  telefonska številka in e-naslov. Na omenjeni spletni strani se bo od udeleženca zahtevalo soglasje s Pravili nagradne igre (ti podatki so obvezni za sodelovane v nagradni igri) in soglasje za tržne namene (neobvezno).

  (C): na podlagi spletne prijave z odgovorom na nagradno vprašanje
  Posameznik odgovori na nagradno vprašanje, objavljeno na spletni strani www.paloma.si/si/150-let/mercator, in posreduje svoje kontaktne podatke (ime, priimek, mobilna številka in e-naslov). Na omenjeni spletni strani se bo od udeleženca zahtevalo soglasje s Pravili nagradne igre (ti podatki so obvezni za sodelovane v nagradni igri) in soglasje za tržne namene (neobvezno).

  V primeru sodelovanja z odgovorom na nagradno vprašanje je prepovedana kakršna koli zloraba nagradne igre. Zlorabo nagradne igre predstavljajo zlasti prepogoste prijave (tj. več kot 1 prijava v posameznem tednu trajanja nagradne igre), podane ročno s strani udeleženca, ali na avtomatiziran način, ali poskus tehničnega napada na strežnik.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrajencev bo dne 8.6.2023 v prostorih družbe FUTURA DDB d.o.o.

Prejemnike nagrade se izžreba z naključnim algoritmom.

Ena fizična oseba je upravičena le do ene nagrade.

Objava nagrajencev

V roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.paloma.si/si/150-let/mercator.

Obveščanje nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani
www.paloma.si/si/150-let/mercator, prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo s številko računa oziroma na telefonsko številko ali e-mail, ki je bil posredovan s prijavo preko spleta s številko računa ali na telefonsko številko ali e-mail, ki je bil posredovan s prijavo preko spleta z odgovorom na vprašane.

Prevzem nagrad

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov. V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka pošiljanja, o čemer se prejemnike nagrad obvesti prek spletne strani www.paloma.si/si/150-let/mercator.

Stroške poštnih storitev krije organizator. Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o izžrebanju (SMS sporočilo/telefonski klic) pošlje naslednje osebne podatke:
-ime in priimek,
-naslov stalnega oz. začasnega prebivališča,
-davčno številko
ter v primeru sodelovanja v nagradni igri na podlagi posredovane številke računa sliko/scan
računa, iz katerega je razvidna številka računa in nakup dveh (2) izdelkov PALOMA in sicer na elektronski naslov [email protected] ali priporočeno po pošti na naslov FUTURA DDB d.o.o., Poljanski nasip 6, 1000 Ljubljana, s pripisom: »Nagradna igra PALOMA«.

Če se prejemnik nagrade na obvestilo o izžrebanju v roku 7 dni od prejema obvestila na to ne odzove in osebnih podatkov ne posreduje na način, kot to določa drugi odstavek te točke splošnih pogojev, se šteje, da nagrade ne želi prevzeti.

Sodelovanje in pravila Paloma nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.paloma.si

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre