Paloma nagradna igra: Družinsko potovanje s Paloma

Oglasi

Trajanje:

Paloma nagradna igra poteka od 1.4.2024 od 00:00 ure do 31.5.2024 do 24:00 ure

Nagrade:

  • 1 x bon v turistični agenciji v vrednosti 2500 EUR za potovanje po izbiri
  • 20 x tolažilnih nagrad: knjigica DINO, vrečka za copate DINO, zvezek DINO, DINO toaletni papir, DINO robčki v vrednosti do 42 EUR

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki se prijavijo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih oseb.

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup izdelkov PALOMA ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

V nagradni igri se lahko sodeluje na 1 način, in sicer:

(A) na podlagi spletne prijave z odgovorom na nagradno vprašanje
Posameznik odgovori na nagradno vprašanje, objavljeno na spletni strani www.paloma.si/si/dinonagradna-igra in posreduje svoje kontaktne podatke (ime, priimek, mobilna številka in e-naslov).

Na omenjeni spletni strani se bo od udeleženca zahtevalo soglasje s Pravili nagradne igre (ti podatki so obvezni za sodelovane v nagradni igri) in soglasje za tržne namene (neobvezno).

V primeru sodelovanja z odgovorom na nagradno vprašanje je prepovedana kakršna koli zloraba nagradne igre. Zlorabo nagradne igre predstavljajo zlasti prepogoste prijave (tj. več kot 1 prijava v posameznem tednu trajanja nagradne igre), podane ročno s strani udeleženca, ali na avtomatiziran način, ali poskus tehničnega napada na strežnik.

V primeru zlorab ali poskusa zlorab nagradne igre ima organizator možnost takšnega udeleženca tehnično blokirati ter pravico, da ga izključi iz sodelovanja v nagradni igri in iz sodelovanja v nagradnem žrebanju. Navedeno ne izključuje morebitne civilnopravne ali kazenskopravne odgovornosti udeleženca zaradi zlorabe oziroma poskusa zlorabe.

Prijave, ki jih bo organizator prejel po zaključku trajanja nagradne igre, ne bodo sodelovali v nagradnem žrebanju.
Udeleženec lahko z enim odgovorom na nagradno vprašanje sodeluje samo enkrat, kar pomeni, da mora udeleženec odgovoriti večkrat na nagradno vprašane. Udeleženec z enim odgovorom izžreban samo enkrat.

Žrebanje nagrad

Žrebanje 21 nagrajencev bo dne 3.6.2024 v prostorih družbe FUTURA DDB d.o.o.. Žrebanje nagrad ni javno. Prejemnike nagrade se izžreba z naključnim algoritmom.

V njem bodo sodelovali tisti, ki so svojo prijavo pravilno oddali v obdobju od 1.4.2024 od 00:00 ure do 31.5.2024 do 24:00 ure.

Ena fizična oseba je upravičena le do ene nagrade

Obveščanje nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.paloma.si/si/dino-nagradna-igra prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko oziroma na telefonsko številko ali e-mail, ki je bil posredovan s prijavo preko spleta z odgovorom na vprašanje.

Prevzem nagrad

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov.

V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka pošiljanja, o čemer se prejemnike nagrad obvesti prek spletne strani www.paloma.si/si/dino-nagradna-igra. Stroške poštnih storitev krije organizator. Glavno nagrado je potrebno prevzeti fizično na naslovu FUTURA DDB, Poljanski nasip 6, 1000 Ljubljana.

Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o
izžrebanju (SMS sporočilo/telefonski klic) pošlje osebne podatke.

Pravila Paloma nagradne igre in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.paloma.si/si/dinonagradna-igra

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi