Oglasi

Paloma nagradna igra: Paloma 150 let

Oglasi

Trajanje:

Paloma nagradna igra poteka od 1.6.2023 do 30.6.2023 in se izvaja v vseh prodajalnah SPAR in v spletni trgovini.

Nagrade:

  • 1 x E-kolo MS Energy eBike i10
  • 1 x iPhone 14 Midnight 128 GB
  • 50 x darilna kartica SPAR v vrednosti 40 EUR

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 3 načine, in sicer:

(A): SMS sporočilo (z nakupom):

  1. korak: udeleženec v času trajanja nagradne igre v okviru enega nakupa kupi vsaj 2 izdelka Paloma v eni od prodajaln SPAR ali preko spleta in obdrži račun.
  2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo PALOMA in številko računa, na katerem je razviden nakup vsaj dveh izdelkov PALOMA – primer: »PALOMA 15664-11-50567«.
  3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštno številko). Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedama DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA Ana Novak 2250). Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje.

(B): na podlagi spletne prijave s številko računa (nakup)

Z vpisom na spletni strani www.paloma.si/si/150-let/spar kjer uporabnik vpiše naslednje podatke: številka računa, na katerem je razviden nakup vsaj dveh izdelkov PALOMA, ime, priimek, telefonska številka in e-naslov.

Oglasi

(C): na podlagi spletne prijave z odgovorom na nagradno vprašanje

Posameznik odgovori na nagradno vprašanje, objavljeno na spletni strani www.paloma.si/si/150-let/spar, in posreduje svoje kontaktne podatke (ime, priimek, mobilna številka in e-naslov).

Udeleženec lahko z eno posredovano številko računa ali enim odgovorom na nagradno vprašanje sodeluje samo enkrat, kar pomeni, da mora udeleženec v primeru želje po večkratnem sodelovanju v nagradni igri z nakupom opraviti več nakupov in vsakokrat vpisati drugo številko računa ali odgovoriti večkrat na nagradno vprašane.

Število sodelovanj v nagradni igri ni omejeno, zato lahko posameznik večkrat sodeluje v nagradni igri in to na vse tri načine (A, B in C točka).

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrajencev bo dne 6. 7. 2023 v prostorih družbe FUTURA DDB d.o.o.. Žrebanje nagrad ni javno. Prejemnike nagrade se izžreba z naključnim algoritmom. Skupaj bo izžrebanih 52 dobitnikov nagrad oziroma nagrajencev.

Objava nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.paloma.si/si/150-let/spar.

Obveščanje nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo s številko računa oziroma na telefonsko številko ali e-mail, ki je bil posredovan s prijavo preko spleta s številko računa ali na telefonsko številko ali e-mail, ki je bil posredovan s prijavo preko spleta z odgovorom na vprašane.

Prevzem nagrad

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov.

Pravila Paloma nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.paloma.si/si/150-let/spar

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi