Paloma nagradna igra: Sanjsko potovanje s Palomo

Oglasi

Trajanje:

Paloma nagradna igra poteka od 01.06. 2023 do 30.6.2023.

Nagrade:

  • 1 x bon v turistični agenciji v vrednosti 2500 EUR
  • 10 x tolažilnih nagrad: vrhunska torba za na plažo in paket Paloma izdelkov v vrednosti do 42 EUR

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki se prijavijo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih oseb.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na podlagi spletne prijave:

  1. Z odgovorom na nagradno vprašanje, objavljeno na spletni strani www.paloma.si/si/150-let/nagradno-potovanje
  2. Posreduje svoje kontaktne podatke (ime, priimek, mobilna številka in enaslov)

Žrebanje nagrad

Žrebanje treh nagrajencev bo dne 4. 7. 2023 v prostorih organizatorja. Skupaj bo izžrebanih 11 dobitnikov nagrad oziroma nagrajencev (1 bo prejel glavno nagrado, 10 pa tolažilno nagrado).

Prvi trije izžrebanci se bodo imeli možnost potegovati za glavno nagrado (bon v vrednosti 2500 eur). Mehanika nagradne igre za glavno nagrado bo potekala na uradni Facebook strani Paloma Slovenija, kjer bodo objavili tri izžrebane nagrajence, njihova imena ter izbiro sanjske destinacije.

Vsak nagrajenec, ime in destinacija bo predstavljala enega nagrajenca, ki mu bo dodeljen poseben emoji (npr. srček, like, smeško). Sledilci bodo z odzivom na objavo (npr. srček, like, smeško) izrazili, za koga glasujejo.

Tisti, ki bo na torek, 11. 7. 2023, do 23:59 imel največje število reakcij, je zmagovalec, ki prejme glavno nagrado. Ostala dva izžrebanca pa prejmeta tolažilno nagrado.

Objava nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.paloma.si/si/150-let/nagradno-potovanje

Obveščanje nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko oziroma na telefonsko številko ali e-mail, ki je bil posredovan s prijavo preko spleta z odgovorom na vprašanje.

Prevzem nagrad

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov. Stroške poštnih storitev krije organizator.

Pravila Paloma nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.paloma.si/si/150-let/nagradno-potovanje

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi