Paloma nagradna igra v trgovinah Jager in E.Leclerc

Trajanje:

Nagradna igra poteka od 1.6.2023 do 30.6.2023 in se organizira in izvaja v vseh prodajalnah JAGER in E. Leclerc in v spletni trgovini na področju Slovenije.

Nagrade:

Organizator bo podelil naslednje nagrade:

  • 3 x APPLE Watch SE

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 2 načina, in sicer:

(A): SMS sporočilo (z nakupom):

1. korak: udeleženec v času trajanja nagradne igre v okviru enega nakupa kupi vsaj dva izdelka Paloma v eni od prodajaln JAGER ali E.Leclerc in obdrži račun.

2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo PALOMA in številko računa, na katerem je razviden nakup vsaj dveh izdelkov PALOMA – primer: »PALOMA 15664-11-50567«.

3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštno številko) in ime trgovine nakupa. Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedama DA, svoje kontaktne podatke in ime trgovine nakupa (primer: DA Ana Novak 2250 Jager).

(B) S sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Moj najboljši trenutek s prijateljem«:

Udeleženec v času trajanja nagradne igre na elektronski naslov [email protected] pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »Moj najboljši trenutek s prijateljem«. Navedeno uporabnik pošlje tako, da pod zgodbo navede sporočilo z besedo DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA Ana Novak 051 123 456).V tem primeru DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre. Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov.

Vsak udeleženec lahko v času trajanja te nagradne igre sodeluje z več različnimi zgodbami, vendar se morajo te zgodbe vsaj v 80% besedila razlikovati od že prejetih tekstov istega udeleženca.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrajencev bo dne 6. 7. 2023 v prostorih družbe FUTURA DDB d.o.o.. Skupaj bodo izžrebani 3 dobitniki nagrad oziroma nagrajenci.

Objava nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.paloma.si.

Obveščanje nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo s številko računa oziroma na telefonsko številko, ki je bila posredovana z zgodbo.

Prevzem nagrad

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov.

Pravila Paloma nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre