Pampers nagradna igra 2020: PAMPERS PURE DM

Nagradna igra poteka od od 2. junija 2020 do vključno 29. junija 2020

Nagrade so:
5x otroški voziček TwistShake
30x zaloga plenic Pampers Pure Protection

V nagradni igri je mogoče sodelovati na 2načina:

  1. Ob nakupu kateregakoli izdelka Pampers Pure v prodajalnah dm tako, da v obrazec na spletni strani www.osvoji-nagrado.si sodelujoči vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 2. 6. in 29. 6. 2020. Poleg številke računa sodelujoči v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.
    ali
  2. Brez nakupa, tako da sodelujoči na spletni strani www.osvoji-nagrado.si, odgovori na nagradno vprašanje povezano z vsebino nagradne igre. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime, priimek, e-naslov). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 29.6.2020.

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 6. julija 2020 na sedežu organizatorja ali so-organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v 5 dneh po žrebanju nagrad.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre