Oglasi

Pampers nagradna igra 2021: PAMPERS NAGRAJUJE

Oglasi

Pampers nagradna igra poteka od 12.5.2021 do vključno 12.6.2021 do 24.00 ure v trgovinah Spar, Interspar in Spar partner.

Nagrade so:
500 x premium potovalno torbo Reisenthel allrounder M kids

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki sprejmejo pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

Sodelovanje v nagradni igri je možno na 2 načina:
1. V obdobju od 12.5.2021 do 12.6.2021 v trgovinah Spar, Interspar in Spar partner opravite nakup katerihkoli pleničk Pampers in katerihkoli robčkov Pampers hkrati ter pošljete prijavo preko SMS sporočila na številko 6111 z naslednjo vsebino: SPAR številka računa.
PRIMER
Prejemnik: 6111
Tekst: SPAR 1234-123-123456
Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po veljavnem ceniku operaterja (Telekom Slovenije, A1 Slovenija, T2 in Telemach).

Ko bo sodelujoča oseba poslala sms sporočilo, kot je navedeno v pravilih, bo prejela povratno sporočilo z naslednjo vsebino:
“Pozdravljeni, hvala za sodelovanje v nagradni igri. Shranite račun kot dokazilo o nakupu, žrebanje bo 16. 6. 2021. Za ponovno sodelovanje opravite nov nakup katerihkoli pleničk Pampers in katerihkoli robčkov Pampers hkrati ter pošljite novo številko SPAR računa. Pravila sodelovanja v nagradni igri so
objavljena na www.osvoji-nagrado.si.“
Prejeti povratni SMS je brezplačen.

Oglasi

Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način, sodeluje v nagradni igri z neomejenim številom prijav, vendar le z različnimi številkami računov. Vsak posamezni račun se lahko uporabi samo enkrat. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe (iz iste ali druge mobilne številke), se ta prijava razglasi za neveljavno.

2. V obdobju od 12.5.2021 do 12.6.2021 izpolnjenemu kuponu za sodelovanje, ki ga dobite v trgovinah Spar, Interspar in Spar partner, priložite vaš selfie (fotografijo sebe) ob previjanju dojenčka in vse skupaj pošljite na: DOMIO d.o.o., SPAR, Ulica Lojzeta Spacala 2, 1000 Ljubljana. Upoštevane bodo prijete prijave, poslane do 12. 6. 2021, pri čemer velja datum poštnega žiga.
V primeru, da v nagradni igri sodelujete na način 2, lahko sodelujete le enkrat.

Vse pravilno poslane prijave, ki bodo prejete na zgoraj naveden način, bodo vnesene v centralno bazo podatkov.

Za sodelovanje v nagradni igri nakup ni pogoj za sodelovanje. Udeleženec nosi stroške poslanega SMS sporočila ter po pošti poslanega kupona.

Nagradno žrebanje bo 16. 6. 2021 v prostorih organizatorja v prisotnosti 3-članske komisije. Žrebanje nagrad bo izvedeno z naključno izbiro oseb s pomočjo računalniške programske opreme. Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.osvoji-nagrado.si.

Nagrajence bo organizator nagradne igre obvestil po telefonu ali pošti ter nagrade prijavil pristojnemu davčnemu uradu v Sloveniji.

Dodatne informacije dobite po telefonu na številki 040 470 331 od ponedeljka do petka od 9. do 14. ure.
Organizator nagradne igre bo pravila nagradne igre objavil na www.osvoji-nagrado.si.

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi